Local

Barça - Manzanares: La primera arriba 'in extremis' (3-2)

Un gol d'Antonio a falta de segons per al final dona la victòria al Palau, en el primer partit de la temporada a casa

137 dies després ha tornat el futbol sala al Palau Blaugrana. I ho ha fet amb una gran victòria, emocionant, amb gol en els darrers segons, en el duel de la segona jornada de la lliga contra el Manzanares. I amb un heroi clar: Antonio Pérez. Perquè dos gols de l'andalús, el darrer a 10 segons per al final i amb el marcador empatat, han estat decisius. D'aquesta manera, el Barça suma els primers tres punts de la temporada, el dia del retorn al Palau, pe tal de començar guanyar en aquesta lliga.

S'avança el Manzanares

No ha estat una primera part fàcil, en uns minuts rocosos i sense gaires ocasions de gol. Al Barça, de fet, li ha costat trobar les ocasions sobre el parquet i només Dyego, en una de les seves habituals rematades, ha estat a punt de sorprendre Dani Juárez. Però l'efectivitat que no ha tingut el Barça en aquesta acció sí que l'ha tingut el Manzanares, que s'ha avançat amb un gol d'Álvaro (0-1, min 15) també en una de les poques oportunitats que ha tingut.

Remuntada exprés

Un 0-1 que ha marcat el pas pels vestidors, tot i que Fits ho ha intentat en els darrers segons i ha obligat a Juárez a intervenir. Això sí, en el segon temps el Barça ha crescut i ràpidament ha arribat a l'àrea, amb Antonio, Dyego o Fits.

En aquesta dinàmica, els gols han acabat arribant. Primer mitjançant Touré, que s'ha regirat per xutar i fer l'empat (1-1, min 29). Després Antonio, amb un autèntic golàs en una jugada personal després d'una passada a l'espai de Fits (2-1, min 32). Remuntada exprés culer per posar-se per davant. I encara podria haver ampliat distàncies en un doble penal després de la sisena falta, però Dyego no ha pogut fer el tercer.

Antonio, l'heroi

Qui sí ha pogut marcar novament ha estat el Manzanares, que s'ha abocat a l'atac a la recerca de l'empat amb porter jugador. Daniel Gabriel ha estat l'autor del 2-2, ja en el darrer minut, amb una jugada que semblava que decidia el partit (min 39).

Però ha arribat el moment d'Antonio, que ha rebut la pilota des de fora l'àrea i, quan només faltaven 10 segons per al final, ha provat un xut que ha trencat l'igualtat (3-2, min 40). Un gran triomf culer, el primer de Tino Pérez a la banqueta i el primer a casa, que permet al Barça començar a sumar.

LA FITXA

BARÇA, 3

MANZANARES, 2

Barça: Miquel Feixas, Erick, Matheus, Touré, Álex -cinc inicial- Dídac (ps), Fits, Dyego, Antonio, Eric Martel.

Manzanares: Dani Juárez, Humberto, Álvaro López, Pedro Herreros, Daniel Gabriel -cinc inicial- Antoñito, Zequi, Raúl Campos, Javi Alonso.

Gols: 0-1, Álvaro (min 14). 1-1, Touré (min 29). 2-1, Antonio (min 32). 2-2, Daniel Gabriel (min 39). 3-2, Antonio (min 40).

Àrbitres: Diego Martínez García. Tomás Santander Flamarique. Groga a Álex, Antonio i Erick, del Barça, i Pedro Herreros i Javi Alonso, del Manzanares.