Local

SD Ponferradina – Barça Atlètic: Nova oportunitat per assolir un repte

(17.30 hores, Barça ONE i FEF TV) El filial blaugrana visita el Toralín en el tercer desplaçament consecutiu amb l’objectiu de sumar la primera victòria com a visitant

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (17.30 hores) un nou desplaçament exigent. Aquest cop al Toralín, l’estadi de la SD Ponferradina, en el partit corresponent a la jornada 9 del grup 1 de Primera Federació. Després de l’ajornament del partit del cap de setmana passat contra la Real Sociedad B (es disputarà el 6 de novembre a les 18h), el filial blaugrana disputa el tercer partit consecutiu lluny del Johan Cruyff, amb l’objectiu de sumar la primera victòria a domicili.

Com arriben?

Els dos equips arriben a l’enfrontament amb una ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la derrota. El Barça Atlètic va guanyar l’últim partit a casa contra el Zamora (1-0) i després va encadenar dos empats a domicili, contra el Tarazona (0-0) i el Sestao River (2-2), abans de l’ajornament de l’últim partit.

Per la seva banda, la Ponferradina arriba al partit després de sumar victòries al camp de l’Osasuna Promesas (0-3) i a casa contra el Celta Fortuna (2-1), i en l’última jornada va empatar al camp del Bilbao Athletic. El conjunt del Bierzo suma 12 punts i ocupa la setena posició a l’inici de la jornada.

Els blaugrana poden agafar com a referència el duel de la temporada passada al Toralín, en el qual es van imposar per 1-3. Els locals mantenen gran part dels jugadors que formaven part de la plantilla el curs passat, però ha canviat d’entrenador. Sobre aquest fet, Albert Sánchez va comentar en la prèvia: “De l'11 titular, set o vuit jugadors són els mateixos. Han canviat d'entrenador i la idea de joc és una mica diferent però és un bon equip, amb jugadors d'experiència”. En relació al repte de guanyar com a visitant, el tècnic va afirmar: "A veure si podem aconseguir aquesta victòria fora de casa que tant busquem i tant mereixen els nois".

19 convocats a Ponferrada

El Barça Atlètic va viatjar aquest divendres a Ponferrada després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugrana van recuperar els jugadors internacionals des del dijous, i Albert Sánchez disposa de 19 futbolistes per al partit al Toralín. La principal nota positiva és el retorn d’Mbacke, ja amb l’alta mèdica. La negativa és la baixa de Toni Fernández, que té una lesió de la sindesmosis del turmell dret.

La seva absència se suma a les lesions de Dani Rodríguez, Aleix Garrido, Percan, Barberá, Piera, Ureña, Dacosta i Joan Anaya. A més, Aziz i Oduro no estan disponibles, a l’espera de resoldre qüestions burocràtiques.

Amb tot això, els 19 jugadors convocats per al partit a Ponferrada són els següents: Astralaga, Yaakobishvili, Trilli, Mbacke, Pau Prim, Unai, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Guillermo, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Cuenca, Juan, Xavi Espart, Arnau Pradas, Pedro Soma i Gistau, que s’estrena en una convocatòria del Barça Atlètic.

Cal recordar que el partit entre la Ponferradina i el Barça Atlètic es podrà seguir, a partir de les 17.30 hores, en directe a Barça ONE.

Més notícies aquí