Local

Flick: "Només estem concentrats en el Sevilla"

El tècnic blaugrana assegura que no pensen ni en el Bayern ni en el Madrid i que posarà "el millor onze per enfrontar-se amb el Sevilla"

En la prèvia del Barça-Sevilla (diumenge 21.00 hores), Hansi Flick ha parlat sense embuts sobre tots els temes d'interès després de l'aturada de seleccions. El líder torna a l'acció contra "un bon equip, a qui li agrada jugar a futbol, tenir la possessió i que està en una bona dinàmica", en paraules de l'alemany sobre el Sevilla.

 

Només pensa en el Sevilla

Tot i que la visita dels andalusos a Montjuïc inaugura una sèrie de tres partits de màxima exigència que seguirà contra el Bayern i el Reial Madrid, Flick ha assegurat: "Només estem concentrats en el Sevilla, anem pas a pas. L'equip titular serà el que considerem millor per jugar contra el Sevilla", preguntat per un possible descans de Lamine Yamal. L'extrem va tornar a Barcelona amb una sobrecàrrega després de completar el primer partit amb Espanya, i Flick ha volgut expressar el seu agraïment al seleccionador: "Va ser una bona decisió fer-lo descansar. Ho he parlat amb Lamine i està llest per jugar demà".

Vols venir al FC Barcelona vs Sevilla?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Retorns esperats i continuïtat sota pals

Sobre els jugadors amb qui podrà comptar, ha explicat que Gavi, Fermín i Dani Olmo "estaran amb l'equip i podrien jugar". Sobre Gavi ha manifestat: "És un pas molt important i tothom està molt content de tornar-lo a tenir. Estarà a la banqueta i veurem què passa". A la porteria s'ha mostrat contundent: "No hi ha cap raó per canviar de porter. L'Iñaki jugarà demà, i també dimecres".

La trobada amb Xavi

També ha pronunciat una reflexió al voltant de la seva trobada d'aquesta setmana amb Xavi Hernández, el seu predecessor en el càrrec. "Tinc molt bona relació amb en Xavi, des que jo era seleccionador. Després de l'esdeveniment (l'anunci de la retirada) amb Iniesta vaig pensar que era un bon moment per tornar a connectar amb ell i dir-li si podíem prendre un cafè junts, i això hem fet. Ho aprecio molt, vam tenir una molt bona trobada, com esperava, i també vaig poder conèixer la seva família".

Més notícies aquí