Local

Aprovat el nomenament de Ramon Estebe com a Síndic dels Socis

L’Assemblea ha ratificat la decisió que va prendre la Junta Directiva el mes de juliol

De conformitat amb el que preveu l’article 57.2 dels Estatuts del FC Barcelona, l’Assemblea Ordinària del Club ha ratificat, amb una majoria de les tres cinquenes parts dels compromissaris i compromissàries participants en la votació; 225 vots a favor, 12 en contra i 29 en blanc, el nomenament de Ramon Estebe com a Síndic dels Socis i Sòcies per part de la Junta Directiva. Estebe havia estat nomenat en la reunió de la Directiva del 24 de juliol passat.

Ramon Estebe i Blanch, soci 50.258 del Club, pren el relleu de Joan Manuel Trayter, que va complir dos mandats de cinc anys, fins a final de la temporada passada. El nou Síndic va néixer a Barcelona l’any 1965 i és llicenciat en Dret Administratiu per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en dret civil i processal. En l’actualitat forma part, com a soci fundador, d’un gabinet jurídic obert el 1996 a Barcelona, on juntament amb cinc altres advocats, economistes i altres tècnics en els departaments de comptabilitat, laboral, es troba especialitzat en les àrees de dret civil, esportiu, mercantil, social, fiscal, contenciós administratiu i penal. 

Va formar part del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol, en la secció de Futbol Sala, l’any 2007. També ha ocupat altres càrrecs en l’àmbit esportiu, que inclouen: president dels Comitès Jurisdiccionals de Competició, Apel·lació i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Futbol, durant las temporades  2009/10 i 2010/11; integrant de la Comissió Jurídica de la Federació Catalana de Futbol en el període  2009/10 i 2010/11; integrant  de la Comissió d'Ètica Esportiva de la Federació Catalana de Futbol (abans anomenada Comissió Antiviolència) durant les temporades 2010/11 i 2011/12. Vicepresident de la Federació Catalana de Futbol el 20 de desembre del 2010 i president de la Federació Catalana de Futbol al febrer del 2011, encarregat de presidir la Comissió Gestora de la Federació durant els comicis electorals del 2011.

Per altra banda, Ramon Estebe és membre fundador de Drets, l’associació d’advocats que defensa la societat catalana dels atacs que pateix en forma d'odi i insults, secretari de la Comissió de Disciplina del FC Barcelona (2021- 2024) i soci del FC Barcelona des del 1999.

El Síndic dels Socis és un òrgan unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té per missió l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el Club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del Club.

Més notícies aquí