Local

Una convocatòria amb moltes cares noves

Gavi, Olmo, Fermín, Lamine Yamal i Diego Kochen han rebut l'alta mèdica i han entrat a la llista de jugadors disponibles per al Barça - Sevilla

Dia d'alegries a Can Barça. Després d'estar uns mesos amb la infermeria plena, sembla que es comença a buidar i ho fa per la porta gran. En la convocatòria del Barça - Sevilla han entrat fins a cinc cares noves, que algunes més que altres, feia molt de temps que esperaven el seu retorn.

Gavi en una convocatòria 348 dies més tard

Ja queda enrere aquell 19 de novembre quan Gavi abandonava el terreny de joc entre llàgrimes conscient que hauria d'estar un període llarg de temps lluny del futbol. Ara, per fi, després d'onze mesos de recuperació, el migcampista blaugrana ha tornat a entrar en una convocatòria i potser podrà gaudir d'alguns minuts en el partit d'aquest diumenge contra el Sevilla.

Vols la samarreta de Gavi?
Aconsegueix l'equipació del sensacional migcampista del FC Barcelona
COMPRA-LA!

Olmo i Fermín, també reben l'alta

Tot i que no van patir una lesió de llarga durada, com la de Gavi, també hem trobat a faltar a Dani Olmo i Fermín. Mentre que el futbolista de terrassa ha rebut l'alta mèdica de la seva lesió al bíceps femoral, l'andalús ja s'ha recuperat de la lesió muscular al recte anterior de la cuixa esquerra.

Lamine i Kochen entren en la convocatòria

A banda del retorn de Gavi, Femrín i Olmo, també ha entrat a la llista de jugadors del primer equip, Diego Kochen. L'estatunidenc va caure lesionat a finals de setembre amb una afectació als isquiotibials de la cama esquerra. Un altre porter que entra en la llista és ⁠Szczesny, que s'estrena en una convocatòria blaugrana.  Finalment, també Lamine Yamal s'ha recuperat de la sobrecàrrega i estarà disponible per a Hansi Flick. 

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra entrades

Amb totes aquestes recuperacions la convocatòria la formen aquests 23 jugadors: Cubarsí, ⁠Balde, I. Martinez, ⁠Gavi, Pedri, ⁠Lewandowski,  ⁠Ansu Fati,  ⁠Raphinha, Iñaki Peña, ⁠Pablo Torre, Fermín, ⁠M. Casadó,  ⁠Pau Víctor, ⁠Lamine Yamal, ⁠Olmo, F. De Jong,  Kounde, ⁠Eric, ⁠Szczesny, Kochen, ⁠H. Fort, Gerard Martín i ⁠S. Domínguez

Més notícies aquí