Local

Gavi reapareix 348 dies després

El ‘6’ del Barça no disputava un partit amb el Barça des del 7 de novembre del 2023

Hi ha notícies bones i, després, n’hi ha d’altres com aquesta. Gavi, el ‘6’ del Barça, ha reaparegut aquest diumenge a la nit després de 348 dies sense enfundar-se la samarreta culer en un partit oficial. Han estat més d’onze mesos de recuperació de la ruptura completa del lligament encreuat del genoll dret i una lesió associada al menisc extern patida el 19 de novembre del 2023 amb la selecció absoluta espanyola. El seu últim partit amb el Barça va ser un partit de Champions contra el Xakhtar Donetsk el 7 de novembre.

Ovació al minut 83

El moment més esperat s’ha produït al minut 83, quan els rellotges de l’Estadi Olímpic Lluís Companys marcaven les 22.46 hores de la nit. L’afició present -rècord d’assistència a la temporada- ha dedicat una enorme ovació a Gavi, que ja n’havia rebut una primera quan ha sortit a escalfar. Gavi ha ocupat el lloc de Pedri al camp, lluint el braçal de capità al seu braç.

Vols la samarreta de Gavi?
Aconsegueix l'equipació del sensacional migcampista del FC Barcelona
COMPRA-LA!

També torna Fermín

Gavi no ha estat l’únic futbolista en reaparèixer aquest diumenge. Minuts abans de la seva entrada, al 66, Fermín López ha substituït Raphinha i ha posat punt i final a la seva lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta, patida a l'entrenament del 17 de setembre, quan estava a punt de reaparèixer després de recuperar-se d’una altra lesió.

En total, Fermín s’ha perdut set partits des del Barça-Valladolid (7-0), quan va jugar per última vegada.

Més notícies aquí