Local

Flick: "Estem contents pel resultat i per Gavi"

El tècnic blaugrana ha valorat la victòria i el retorn del migcampista en la roda de premsa posterior al duel

Hansi Flick és un home content. Després de la victòria i de recuperar cinc jugadors pel partit d'aquest diumenge, la feina del tècnic blaugrana s'ha tornat una mica més fàcil, si és que això és possible. Del retorn del "6" i del triomf abans d'una setmana exigent n'ha parlat a la roda de premsa.

Un inconformista de mena

"Estic molt content, l'única cosa que no m'ha agradat avui ha estat el gol en contra". L'exigència de Hansi Flick arriba a nivells estratosfèrics. Després d'una nit rodona, el tècnic alemany ha sabut trobar una nota negativa, per poder aprendre dels errors. Tot i això ha destacat que està "molt satisfet amb el paper dels jugadors".

Tot i que no ha volgut destapar l'euforia, Hansi ha reconegut que " avui hi ha temps per celebrar la victòria", però que demà " ja toca pensar en el partit contra el Bayern".

La tornada de Gavi

Exigències a part. L'alemany s'ha mostrat orgullós del seu equip, content per la victòria, però sobretot feliç pel retorn de Gavi: "ha fet un bon partit. Veure l'ambient de l'Estadi i viure el moment m'ha posat la pell de gallina".

A partir d'ara tenim Gavi per estona, ja que el primer objectiu del migcampista era "ser a la banqueta i poder jugar algun minut", ha confessat el míster.

 

 

 

Més notícies aquí