Local

Els blaugranes perden però puntuen en la visita a Madrid: Complutense Cisneros 27-20 Barça

El rugbi aconsegueix un punt de visitant important en un camp difícil

El Barça visitava el Complutense Cisneros buscant la segona victòria consecutiva en la Divisió d'Honor, però no va poder ser (27-20). Els blaugranes ho van intentar fins al final i van aconseguir un punt que continua demostrant que l'equip, amb diversitat d'edats, s'està fent el seu lloc en la competició.

El Barça Rugbi va entrar tard al partit, en un primer temps dominat pels madrilenys (24-7). Quan l'afició contrària pensava que el ritme estava marcat pel seus, els locals rebien una targeta groga pel seu número 7. Els blaugranes l'aprofitaven per aconseguir el seu primer assaig en el minut 39. Amb l'energia demostrada i una millor actuació en els últims minuts, el Barcelona marxava a vestidors amb la remuntada com a missió clara.

En l'inici del segon temps, un Barça determinant exposava el seu bon joc i, amb una defensa intensa, no permetia avançar el Cisneros. Els blaugranes cada cop en volien més, i tot i els intents dels madrilenys d'alentir el joc, els visitants continuaven castigant.

Un resultat contundent en la segona part (3-13) no va ser suficient per retallar l'avantatge aconseguit pel Cisneros en la primera. Tot i això, l'equip suma un punt molt important com a visitant en un camp molt complicat (27-20).

El proper dissabte 2 de novembre (16 h), el Barça Rugbi rebrà el Valladolid RAC i buscarà la victòria per continuar mantenint la qualitat d'invicte a casa.