Local

Estrella Damm celebra els 125 anys del Barça amb una edició limitada i exclusiva

La nova ampolla commemorativa ja està disponible a supermercats de Catalunya sota el lema “Tenim un nom, el sap tothom”

Estrella Damm, cervesa oficial del FC Barcelona, llança una edició especial per celebrar el 125è aniversari del Club. Una nova ampolla commemorativa, disponible ja a supermercats de Catalunya que sota el lema "Tenim un nom, el sap tothom" celebra la col·laboració entre les dues entitats des de fa més de 25 anys.

Aquest llançament arriba en un moment molt especial, no només pel 125è aniversari del FC Barcelona, sinó també perquè Estrella Damm es prepara per celebrar els seus 150 anys el 2026. Ambdues entitats han estat teixint una relació sòlida i duradora que es va iniciar fa més de 25 anys i que arriba als nostres dies més en forma que mai, amb la renovació de l’acord de patrocini fins al 2028, signada tot just farà un any. Al llarg de tot aquest temps, les dues institucions han dut a terme nombroses accions conjuntes amb les quals s’han acostat a l’afició culer, compartint amb aquesta totes les fites i els títols assolits pel Barça i pels seus jugadors i jugadores, portant el nom de Barcelona arreu del món.

L’edició limitada d’Estrella Damm per commemorar els 125 anys del FC Barcelona, disponible en cistelles de 6 ampolles de 33 cl, ja està disponible en una selecció de supermercats de Catalunya i a la Shop Damm (www.shop.damm.com). En els pròxims dies, la distribució s’ampliarà progressivament a més establiments, fins a arribar a supermercats d’arreu del territori.

Sobre Estrella Damm i l’esport

El vincle d’Estrella Damm i l’esport es remunta als inicis de la marca, però no és fins als anys cinquanta quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i del bàsquet. Actualment, i després de més de 148 anys d’història, la presència d’Estrella Damm al món de l’esport no coneix límits, i la marca hi continua compromesa amb accions i esdeveniments nacionals i internacionals relacionats amb el futbol, el bàsquet, el tennis, el pàdel, la vela o el golf, entre d’altres.

Més notícies aquí