Local

Nova entrega d’insígnies d’or per a socis i sòcies

El president Joan Laporta ha presidit l’acte, acompanyat del vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i del directiu Josep Ignasi Macià

Mig segle de fidelitat blaugrana mereix un reconeixement com el que aquesta tarda ha tributat el FC Barcelona a 42 dels seus socis i sòcies en un nou acte celebrat a l’Auditori 1899, amb la presència del president, Joan Laporta, el vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i el directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià.

Dos dies després de l’Assemblea General Ordinària, l'emotiu discurs del president ha tornat a remetre al compromís d’aquests socis i sòcies en uns anys especialment complicats, com són els del final de la dictadura franquista. “Us heu fet grans amb el Barça i, gràcies a vosaltres, el Barça s'ha fet gran. Sou un exemple per a les noves generacions de barcelonistes que continuaran creixent amb el Barça i amb el nou Spotify Camp Nou, que serà el millor estadi del món", ha dit Joan Laporta.

El lliurament d'aquestes insígnies és un gest senzill, però ple de simbolisme. Amb aquest acte el Club valora i agraeix el suport dels socis i sòcies que han col·laborat al creixement del Barça en un important periode de la seva història.

Més notícies aquí