Local

Joshua Kimmich: “Sempre és especial jugar contra el Barça”

Vincent Kompany i Joshua Kimmich han valorat com arriben els dos conjunts al duel de Champions

Com és habitual en el dia abans d’un partit de la Lliga de Campions, el tècnic rival, Vincent Kompany i un jugador, en aquest cas el migcampista Joshua Kimmich, han atès els mitjans de comunicació. I és que el dimecres és dia gran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Barça i Bayern de Munic es veuran les cares en la tercera jornada de la màxima competició continental. Kompany ha elogiat el Barça: “ens enfrontem a un dels equips més forts d’Europa”. 

Kompany i el valor de La Masia 

El belga també ha mostrat els seus respectes a La Masia blaugrana i el talent jove culer. Concretament ha destacat Pau Cubarsí i Lamine Yamal. Segons Kompany, el jove central blaugrana “serà un dels líders defensius del futbol mundial”. Sobre Lamine ha destacat la seva qualitat: “és excepcional que tan poc temps després de la sortida de Messi, el Barça pugui tenir un substitut com Lamine”. 

Vols venir al Barça vs Bayern de Champions?
No et perdis el partidàs que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Compra entrades

Pel que fa la seva plantilla, ha lamentat la baixa del migcampista Pavlović, tot i que confia en tots els seus jugadors. A banda d’aquesta baixa, ha assegurat que Musiala és dubte i que és  “una situació de molt de risc”. Per últim, ha mostrat la seva intenció d’adaptar-se a l’estil de joc d’un Barça, que segons ell “jugarà com ho han fet en els últims partits”. 

Kimmich, sobre el retrobament amb Flick 

Joshua Kimmich, per la seva part, ha afirmat que “sempre és especial jugar contra el Barça perquè és un club molt important, amb una tradició molt exitosa”. Cal recordar que Kimmich va ser entrenat per Hansi Flick al Bayern de Munic i a la selecció alemanya. Per això ha assegurat que: “és interessant retrobar-se amb Hansi”. També ha recordat que el tècnic alemany va arribar al Bayern en un moment delicat per ells: “Flick ens va retornar la confiança i va creure firmament en nosaltres quan des de fora en dubtaven”.

Per últim, el migcampista ha mostrat el seu apreci per llegendes blaugranes com Pep Guardiola i Xavi Hernández. Sobre el de Terrassa ha assegurat que, “quan jo era petit, ell era el meu ídol”. Això és l'últim que ha dit abans que un problema tècnic fes acabar, abans d'hora, la roda de premsa prèvia al gran partit que es viurà a Montjuïc a partir de les 21h.

 

Més notícies aquí