Doble partit per a una bona causa a Martorelles

Els equips femení i masculí de l'Agrupació protagonitzen una jornada solidària a benefici de la lluita contra la leucèmia i en el marc del centenari del club local

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va participar per partida doble en l'esdeveniment benèfic organitzat a Martorelles el dissabte 19 d'octubre. Els equips masculí i femení blaugrana van jugar contra els veterans de la localitat del Vallès Oriental a benefici de la Fundació Maria Sancho -que porta el nom d'una noia del poble que va morir de leucèmia el 2020- i la Fundació Josep Carreras. El president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, va assistir a una matinal futbolística que va omplir de solidaritat i emoció el camp municipal de Martorelles.

Victòria del Masculí i empat del Femení

L'amistós femení va ser el primer que es va disputar. L'AJ FCB Femení va jugar amb l'equip local en un partit que va acabar amb empat (1-1). La primera part va ser de domini per l'Agrupació, que va disposar de dues ocasions per avançar-se al marcador fins que Irene Hervás ho va aconseguir abans del minut 40. La segona part va començar més igualada, per bé que als últims minuts la portera local va evitar  diferents ocasions que haguessin suposat el triomf blaugrana. Pel que fa al masculí, el partit també es va jugar un gran ritme donada la joventut i bon nivell dels dos equips. Cristian Hidalgo va rematar una bona jugada trenada de l'equip (0-1), mentre que el martorellenc Jordi Martínez, amb el braçalet de capità, va marcar abans d'acabar la primera part (0-2). A la segona part, Hidalgo va marcar el 0-3 definitiu.

A nivell institucional, el president Juan Manuel Asensi i el vicepresident de l'Agrupació, Rafael Zuviría, van intercanviar obsequis amb l'alcalde de Martorelles, Marc Candela, i el president del CF Martorelles, Jonathan Almeda. La família de Maria Sancho també va rebre un detall blaugrana de part de l'Agrupació.

La convocatòria de l'AJ FCB Femení va estar formada per Cristina Molina, Pau Ferré, Laia López, Laura Caballero, Carla Tomàs, Vanessa Romero, Irene Hervás, Aury Granero, Cristina Jiménez, Flor de Luna Pila, Núria Suñé, Marisa Quiles, Vanesa Cabeza, Loli Lamarca, Sara Sánchez, Africa Ocaña i Carol Juliench. Entrenadors: Joan Carles Hidalgo i David Forcat. Delegada: Carme Nieto. Fisio: Laura Ruiz. Material: Montse Vidal.

La convocatòria de l'AJ FCB Masculí va estar formada per Andreu Ferrés, Sisco Obón, Eric Fernández, Miguel Angel Lozano, Sergi Martínez, Juanjo Carricondo, Raúl Hernández, Javi Delgado, Alberto Manga, Jordi Martínez, Cristian Hidalgo, Alain Navarro, Samuel Okunowo, Francesc Moreno, Andreu Jorba, Dani Martínez i Alguer Brugarola. Entrenador: Jordi Gonzalvo. Segon entrenador: Juan Antonio Orenes. Delegat: Paco Gómez. Fisio: Ferran Parés. Material: Enric Castellà.