Local

Barça-Magdeburg: vells coneguts en dinàmiques oposades

Els alemanys visiten el Palau (dj, 20.45h) urgits a la classificació

Torna la Machineseeker EHF Champions League al Palau, i ho fa amb un clàssic de les últimes temporades. De nou un Barça-Magdeburg (dijous, 20.45h, Esport3 i Dazn), amb els dos últims campions d’Europa cara a cara. Els blaugranes arriben a aquesta jornada 6 com a líders de grup, amb cinc victòries, mentre els alemanys només han pogut sumar tres punts. Tot i això, el campió de la Bundesliga continua sent un dels favorits a tot.

El Magdeburg, finalista al Mundial de Clubs, va començar la competició europea acumulant tres punts dels primers sis en joc, amb un calendari difícil amb visites a Szeged i Aalborg. Després, però, no ha pogut guanyar a casa ni a l’Industria Kielce (26-27) ni al segon de grup, el Nantes (28-32).

A la Bundesliga, considerada la millor lliga del món, el conjunt de Bennet Wiegert és tercer, a només dos punts del líder.

La majoria d’homes clau del Magdeburg es mantenen respecte a les temporades anteriors. Lideren l’atac jugadors com Kristjansson, Magnusson, Saugstrup, Musche, Weber o el nouvingut Zehnder. La part defensiva està comandada per O’Sullivan, amb la parella Nikola Portner-Sergey Hernández a la porteria. Felix Claar està de baixa.

El Barça arriba al duel com a líder del Grup B, amb cinc victòries en les primeres cinc jornades, algunes de tant prestigi com les aconseguides a la pista del Kielce o el Zagreb, o els dos triomfs assegurats al Palau davant l’OTP Bank Pick Szeged i l’Aalborg.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, repetirà la convocatòria dels dos últims partits a la màxima competició europea, amb Antonio Bazán com a únic descartat. Cal recordar que Pol Valera i Jaime Gallego continuen amb les seves recuperacions.

El conjunt barcelonista, actual campió d’Europa, és l’únic de tota la Champions que ha sumat tots els punts en joc. El del Magdeburg és el penúltim partit de la primera volta, que el Barça conclourà amb la visita de la setmana vinent a Nantes.

Abans, però, el Barça té un nou compromís de Lliga Plenitude al Palau. Rebrà el Guadalajara aquest dissabte a les 17.30h.

Més notícies aquí