Local

Inaugurada la Barça Academy Querétaro

Sergi Barjuan va donar el tret de sortida de la segona Barça Academy a Mèxic

A principis del mes de juliol el Club va anunciar la creació de la segona Barça Academy a Mèxic a Querétaro, després de la que el Barça té a Ciutat de Mèxic, que va començar la seva activitat el gener del 2020. Ara ha tingut lloc la inauguració oficial amb la presència de Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy. L’exjugador blaugrana va ser l’encarregat de donar el tret de sortida de la segona acadèmia de futbol al país asteca.

El projecte de Querétaro va començar amb la creació de campus de manera regular a partir del 2017, que van servir d’experiència per fer un pas més en la formació de jugadors i jugadores de futbol a Mèxic, país amb molta tradició futbolística. De la mà del partner local, Catalunya Sports, es va decidir impulsar la creació d’una Barça Academy a 200 km de Ciutat de Mèxic, capital del país.

Unes instal·lacions de primera

Els nois i noies de la Barça Academy Querétaro s’entrenen en unes instal·lacions de màxim nivell amb dos camps de futbol 11 de gespa natural al Cumbres International School Queretaro. Sergi i els altres membres del Barça desplaçats fins a la ciutat mexicana van poder comprovar en primera persona l’entusiasme per pertànyer a la Barça Academy, un programa adreçat a nens i nenes que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

 

Més notícies aquí