Local

Deportivo Liceo - Barça: Amb la plantilla al complet!

(12 hores, Esport3) Els blaugranes viatgen cap a La Corunya amb la principal novetat de Xavi Barroso, que ja ha rebut l’alta mèdica

Era l’única peça que faltava per comptar amb tota la plantilla al complet. I ara, dos mesos després de lesionar-se amb la selecció espanyola, just abans de la disputa del Mundial, Xavi Barroso ja està recuperat i aquest diumenge podrà disputar la jornada 4 de l’OK Lliga davant el Deportivo Liceo (12 hores, Esport3). El ‘26’ blaugrana ha rebut l’alta mèdica de la luxació acromioclavicular de l’espatlla esquerra i està disponible pel tècnic David Cáceres. “Per fi tenim tot l’equip al complet, hem hagut d’esperar tres mesos d’entrenaments, però ara ja els tenim a tots”. 

Un Xavi Barroso que s’ha mostrat “molt content, perquè se m’ha fet llarg i tenia moltes ganes de tornar. Recuperat al 100%, molt confiat amb l’equip perquè els resultats tant de la Supercopa com dels primers partits així ho avalen i el diumenge a seguir en la bona línia i sumar un altre cop tres punts”. 

Barroso també ha parlat del patiment que suposa viure els partits des de la banda: “Em va costar molt veure el Mundial des de casa, els vaig intentar ajudar amb altres funcions. També veure els companys del Barça amb els patins posats genera una enveja sana, però per fi ja estic a punt. Molt content dels missatges de suport rebuts tant dels companys de selecció i d’equip, com de la gent del món de l’hoquei”. 

Un rival més que perillós 

Un Deportivo Liceo que es tornaran a trobar després del duel al Palacio de Deportes de Riazor de principis del mes d’octubre, amb victòria blaugrana a la semifinal de la Supercopa (5-2). L’equip entrenat per Juan Copa ve de perdre a la pista del Club Patí Vic (3-1) en l’última jornada i compta amb una plantilla amb jugadors més que contrastats com Dava Torres o César Carballeira i les incorporacions de grans jugadors com Nil Cervera o Arnau Xaus, que suma ja 5 dianes en les primeres tres jornades. 

El tècnic blaugrana avisa que “el partit serà diferent al de la Supercopa. Els dos equips ja estem més rodats, serà molt complicat. L’altre dia van tenir un mal partit a Vic però tenen una gran plantilla i segur que ens costarà molt guanyar”. 

Barroso afegeix que “s’han reforçat molt bé, amb la mateixa línia de treball dels últims anys. Moltes ganes de tornar amb l’equip, hem de ser agressius en atac i en defensa i mirar de tirar-ho endavant com sigui per sumar els tres punts”. 

La primera convocatòria amb tots disponibles

Els blaugranes viatgen aquest dissabte cap a terres gallegues amb les maletes carregades d'il·lusió i l'objectiu de seguir en la bona línia mostrada en els tres primers compromisos d'OK Lliga. El conjunt blaugrana, com marca la competició, haurà de presentar una convocatòria de només deu jugadors. “N’hem de descartar un i això és un mal de cap perquè tots tenen una altíssima qualitat, però tant de bo cada setmana els tinguem a tots disponibles”, comenta Cáceres. Els àrbitres del duel seran Miguel Díaz i Pablo Nicieza. 

Més notícies aquí