Local

El Juan Carlos Navarro ha de ser un fortí

Les blaugranes reben la visita de l’Unicaja Mijas amb l’objectiu de sumar la victòria i seguir imbatudes com a locals

Aquest dissabte arriba la jornada 5 de la LF Challenge amb la visita de l’Unicaja Mijas (20.30 hores, Canal FEB). Les blaugranes volen fer-se fortes a casa, on encara no han perdut cap partit. Victòria en la segona jornada contra el Lima Horta (75-61) i victòria contra Fustecma NBF Castelló en la tercera jornada (59-53). 

En l’últim partit disputat a la pista del Leganés, les de Loren van perdre (63-53) contra l’únic equip que compta tots els seus partits per victòries. Les més destacades van ser Ciara Rosten (11 punts i 4 rebots) i Martina Vizmanos (9 punts i 6 rebots). Violeta Verano, que debutava de blaugrana, va aportar 3 punts, 7 rebots i 1 assistència.

Les blaugranes acumulen un balanç de 2 victòries i 2 derrotes i es troben en la novena posició de la taula classificatòria. L’objectiu d’aquest cap de setmana és el de seguir fent bé la feina, creure en el procés de crear un equip amb moltes jugadores noves i confiar que amb el suport del públic, es pugui sumar la tercera consecutiva a casa.

 

Més notícies aquí