Local

Així hem viscut la prèvia del Clàssic

Tota la informació que has necessitat saber abans de l'inici del Reial Madrid - FC Barcelona de la jornada 11 de Lliga

Així t'hem explicat les hores prèvies al Clàssic del Santiago Bernabéu entre Reial Madrid i FC Barcelona. Tota la informació que has necessitat saber d'aquesta jornada 11 de la Lliga 2024/25. 

20.47h: Jugadors cap a vestidors

El començament del Clàssic està a tocar. Els dos equips ja han deixat de banda els exercicis d'escalfament per marxar cap a vestidors. Últimes indicacions i últims comentaris abans de l'inici d'aquest Reial Madrid - FC Barcelona. Som-hi, culers!

20.27h: Tots a escalfar!

La resta de blaugranes també han sortit a escalfar abans de l'inici del Clàssic. L'inici ja està aquí i també es nota en l'ambient que va agafant més color i més sonoritat. Com van aquests nervis?

20.11h: Torn per a l'escalfament

Iñaki Peña, Szczęsny i Kochen ja es troben sobre el verd de l'escenari del Clàssic per escalfar les extremitats abans del començament. 

19.55h: L'afició culer ja posa sonoritat

Encara no hi són els i les 500 barcelonistes que donaran suport als culers al Santiago Bernabéu, però el centenar d'aficionats i aficionades ja omplen de so les grades de l'estadi madridista, que té la coberta tapada. Un dia de partit o El Barça és la nostra vida ja se senten. Som-hi, culers!

19.40h: Alineacions confirmades

Hansi Flick aposta d'inici per: Iñaki Peña, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Fermín, M. Casadó, Lamine Yamal i Kounde. 

Per la seva banda, Carlo Ancelotti surt amb els següents noms: Lunin, Lucas Vázquez, Militão, Rüdiger, Mend, Tchouaméni, Camavinga, Valverde, Vinicius i Mbappé. 

19.25h: Inspeccionant el terreny de joc

Els homes de Hansi Flick ja són a la gespa de l'escenari del Clàssic. Xerrades disteses entre els protagonistes d'un dels dos bàndols d'aquest Reial Madrid - FC Barcelona de la jornada 11 de Lliga.

19.15h: Vestidor, a punt 

El vestidor visitant del Santiago Bernabéu ja espera l'arribada dels protagonistes culers.

19.11h: L'expedició blaugrana posa rumb al Santiago Bernabéu

Els jugadors ja han abandonat l'hotel de concentració i es dirigeixen cap a l'escenari del partit. Queden poc menys de dues hores per l'inici del duel 😬

🔊 Dani Olmo: "Dani Olmo: "Poder jugar un Clàssic amb el primer equip és un somni"

 

💪 Objectiu: la victòria 

La plantilla de Hansi Flick té com a principal objectiu tornar a guanyar un Clàssic de Lliga. Fa molt de temps que el Santiago Bernabéu no viu un triomf blaugrana lliguer. La darrera vegada va ser el 20 de març del 2022, quan el Barça es va imposar per 0-4. Tres punts llunyans que aquest 26 d'octubre es volen repetir a la ciutat madrilenya, ja amb el seu característic fred de tardor. 

🎙️ Kounde: "Hem de jugar com ho estem fent"

 

17.20h: Suport culer 

A l'exterior de l'hotel de concentració dels jugadors del FC Barcelona, s'hi troben aficionats engalanats amb els colors blaugranes per donar escalf a la plantilla de Flick, que descansa en les seves habitacions. 

🗣 Lamine Yamal: "Vull ser una llegenda del Barça"

13.30h: L'hotel ja rep el Barça

Partit especial, samarreta especial... i bus especial! Així es passejarà el Barça pels carrers de Madrid en els seus desplaçaments. El primer, aeroport-hotel, ja completat.

12.42h: Aterrats a Madrid!

L'equip blaugrana i tota l'expedició culer ja ha aterrat a Madrid. Ara, direcció hotel per dinar i descansar fins a  l'hora del partit.

📲 Rumb Madrid

ℹ La prèvia del Clàssic

El Barça afronta el primer duel del curs contra el Reial Madrid amb el convenciment de poder guanyar qualsevol. Els de Hansi Flick arriben com a líders de la Lliga i, després d'haver golejat el Bayern a la Champions, el FC Barcelona saltarà al Santiago Bernabéu desacomplexat, conscient que pot mirar a la cara del màxim rival, sigui quin sigui l'escenari. 

11.40h: Ara sí, cap a Madrid!

L'avió que trasllada l'expedició del FC Barcelona acaba d'enlairar-se de l'aeroport de Barcelona. L'arribada a Barajas està prevista cap a les 12.30 hores. Un cop a Madrid, l'equip es desplaçarà a l'hotel de concentració per descansar fins a l'hora del partit.

🎶 Música per al viatge

En tot desplaçament no pot faltar la música. En aquest viatge no podia ser una altra playlist que la dissenyada per Coldplay. Una llista d'Spotify que recopila les cançons preferides dels membres de la banda britànica. 

11.00h: Direcció Clàssic

L'expedició blaugrana, encapçalada pel president Laporta, ja es troba a l'aeroport del Prat per viatjar cap a Madrid. El vol està previst que s'enlairi cap a les 11.30 hores.

10.42h: Ja tenim convocatòria

Hansi Flick ja ha comunicat els 22 barcelonistes que estan disponibles per a aquest Reial Madrid - FC Barcelona de la jornada 11 de la Lliga. Son Cubarsí, ⁠Balde, I. Martinez, ⁠Gavi, Pedri, ⁠Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, ⁠Pablo Torre, Fermín, ⁠M. Casadó, ⁠Pau Víctor, ⁠Lamine Yamal, ⁠Olmo, ⁠F. De Jong, Kounde, Szczesny, Kochen, H. Fort, Gerard Martín i ⁠S. Domínguez. Amb ganes de Clàssic, culers?

🕰️ L'hora del partit

Sabem que ja tens posada l'alarma per a l'inici d'aquest Reial Madrid - FC Barcelona, però et recordem que serà a les 21 hores a Barcelona. Aquí pots consultar la resta d'horaris mundials i televisions que tenen els drets per al duel. 

🗣 "Creiem en nosaltres"

El tècnic alemany Hansi Flick va fer un exercici de confiança cap al seu equip en la roda de premsa prèvia a aquest Clàssic. Unes paraules que va acompanyar d'elogis cap a la feina que està fent el grup culer. Això sí, sempre hi ha espai per a la millora.

 

ℹ Amb Coldplay al pit 

Els barcelonistes portaran a la gespa del Santiago Bernabéu una samarreta icònica amb l’emblema de Coldplay. És la nova activació del patrocini d'Spotify que, com ja és habitual en aquests casos, ha arribat a tots els racons del planeta.

Més notícies aquí