Local

Una ruta de més de 6.000 quilòmetres amb tres partits en cinc dies

El Barça de bàsquet inicia amb un contratemps el viatge més complex de la temporada, amb aturades a Màlaga, Istanbul i Atenes

La victòria del divendres al Palau Blaugrana, davant l’ASVEL Villeurbanne, va permetre situar-se en la primera posició de la classificació de l’Eurolliga. Una prova del bon moment que viu el Barça de Joan Peñarroya, que aquest diumenge (18.30 hores) té l’oportunitat de posar-se també al capdavant de la Lliga Endesa. El repte és majúscul. S’haurà de superar a l’Unicaja a domicili. “Juguem contra un dels millors equips de la lliga i és molt difícil guanyar a la seva pista. Sabem que patirem i que haurem de fer-ho millor que en el partit del divendres”, expressa Darío Brizuela.

El viatge més complex de la temporada

Aquest serà el primer de tres partits a domicili consecutius, amb el desplaçament més complex de la temporada: més de 6.000 quilòmetres en quatre trajectes d’avió entre Barcelona, Màlaga, Istanbul i Atenes. I el primer viatge a Màlaga ha començat amb un contratemps. El vol regular que havia de dur l’equip fins a la Costa del Sol aquest dissabte va anul·lar-se. I la plantilla no ha pogut aterrar a Màlaga fins aquest diumenge a les 11.00 hores, amb set hores de marge per descansar i afrontar la cinquena jornada contra l’únic equip invicte de la competició.

L’equip ha viatjat amb les baixes de Joel Parra, en el tram final de la seva recuperació, i de Nico Laprovittola, que serà operat durant la propera setmana de la lesió al genoll dret.

I de Màlaga cap a Istanbul i Atenes

Després del partit que es disputarà al Martín Carpena, l’equip dormirà a la ciutat andalusa per viatjar durant el dilluns de Màlaga fins a Istanbul, on espera l’Anadolu EFES per afrontar la sisena jordana europea. I el dijous s’anirà de Turquia a Atenes per jugar el segon compromís de la doble jornada d’Eurolliga. El gran objectiu és aconseguir un ple de victòries en aquests tres exigents partits a domicili i perllongar així les bones sensacions que desprèn el Barça de Joan Peñarroya.

No et perdis els propers partits de Bàsquet al Palau
Viu el Barça de Bàsquet en directe.
Compra Entrades

 

Més notícies aquí