Local

Unicaja Màlaga - Barça: Es queden sense el lideratge (103-96)

En un matx amb ritme i disputat fins al final, els culers no han pogut atrapar els andalusos en la primera posició de la Lliga Endesa

Sense el lideratge. El FC Barcelona ha caigut derrotat a la pista del primer classificat de la Lliga Endesa, l'Unicaja (103-96). D'aquesta manera, s'ha esvaït la possibilitat d'empatar al capdamunt de la taula lliguera amb un equip que es manté imbatut. Els punts i les embranzides d'Anderson, Satoransky i Metu no han estat suficients per controlar els malaguenys, que han dominat el marcador durant quasi tot el partit.

Del 0-4 al 24-19. Del plantejament favorable al desenvolupament advers del primer quart. Sempre a remolc, el FC Barcelona ha maldat per revertir les distàncies construïdes per Unicaja al Martín Carpena. Quan semblava que els culers escalaven en el marcador i en el partit, els verds s'han encarregat de refredar la reacció. Amb cistelles o defenses intenses.

Retallen punts

Guió que els malaguenys han aprofitat per actualitzar la màxima renda al +9 (37-28, min 14). L'empenta d'Anderson, amb 15 punts, i la direcció de Satoransky han estat les alenades d'aire fresc d'un Barça que ha crescut en l'electrònic fins a situar-se a només un punt en l'ocàs de la primera meitat. 49-48 al descans d'un partit amb ritme i amb l'augment de prestacions defensives dels de Peñarroya.

No defalleixen

Només un triple de Parker ha posat llum en l'arrancada del tercer quart. Parcial desfavorable per presenciar un incontestable 66-55 (min 25). Nou màxim avantatge per al conjunt local, que s'ha actualitzat amb l'avanç d'un període que semblava fosc per al FC Barcelona. Però del +13 local s'ha passat al +3 de l'ocàs de tercer quart: 74-71. Metu, Vesly i Brizuela han tingut el canell calent per posar llum i ajustar el matx.

Com un acordió, el marcador s'ha tornat a allargar del costat verd (80-73, min 32) abans del nou acostament barcelonista al +2. Primer, gràcies al triple d'Anderson i, després, a una esmaixada de Satoransky (84-82, min 36). Distància prou factible per capgirar-la en un final equilibrat i lluitat, que s'ha trencat amb un triple de Perry. Malauradament, la victòria ha caigut del costat de l'Unicaja. D'aquesta manera, al FC Barcelona se li ha escapat l'opció d'empatar amb els andalusos al capdavant de la Lliga Endesa. Toca aixecar el vol perquè ve una setmana amb viatge a Istanbul i Atenes.