Local

El Barça-València ja té data i hora

El matx corresponent a la 22a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper dissabte 2 de febrer a les 18.30 hores

El duel entre el FC Barcelona i el València ja té data i hora confirmada. El matx corresponent a la 22a jornada del campionat de Lliga, que tindrà lloc al Camp Nou, es disputarà el proper dissabte 2 de febrer a les 18.30 hores (beIN LaLiga).

Cal recordar que serà la segona vegada que tots dos conjunts s’enfronten aquesta temporada. A la primera volta del campionat de Lliga, els culers van visitar Mestalla en la jornada 8, on el matx va finalitzar amb empat a un. Garay va avançar els locals, però Leo Messi va igualar el partit per acabar amb repartiment de punts.

Actualment, el conjunt valencià es troba 11è a la classificació amb 23 punts, mentre que els blaugranes són líders amb 43. El duel tindrà lloc la setmana on també es jugaran els partits de tornada dels 1/4 de final de la Copa del Rei, ronda per a la qual el València ja està classificat. El Barça, si aconsegueix eliminar el Llevant, també ho estarà.

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara
Més notícies aquí