Casademont Zaragoza – Barça CBS (80-56): Final agredolç

Les blaugranes no poden sumar la victòria en l’últim partit de la temporada de Lliga Femenina Endesa

El Barça CBS no pot acomiadar la temporada amb victòria després de caure davant Casademont Zaragoza (80-56). Tot i els esforços de les blaugranes, la rotació, el rebot, el físic i l’encert de les locals, han estat determinants per no poder sumar un triomf en l’últim partit del curs.

L’encert del Casademont ha generat les diferències ja a l’inici del segon quart , tot i així, l’equip entrenat per Isaac Fernández no ha abaixat els braços en cap moment i ha buscat capgirar el partit. Ja a l’últim quart, l’equip ha donat minuts a les més joves per acomiadar una temporada on la setmana passada es va aconseguir l’objectiu de la permanència.

Bon inici de l’equip a Saragossa; l’encert des del tir exterior contrarestava el gran joc interior de les locals. Anderson posava el 8-10 quan s’havien disputat 4 minuts del primer quart, però el Zaragoza, més físic, agafava els primers avantatges al marcador després d’un parcial de 7-0 a falta de 3 minuts per al final del quart (15-10). Tot i una lleugera reacció amb un bon triple de Rakovic, les blaugranes acaben el primer període 24-15.

Buscant solucions

El quart començava amb L. Fiebich anotant dos triples consecutius per les saragossanes, que assolien la màxima diferència al marcador  amb tot el quart per davant. La millora en defensa, gràcies a la zona, no estava sent acompanyada en atac on les blaugranes no acaben d’estar encertades, fet que ha permès a Zaragoza marxar 41-24 al descans.

Sense abaixar els braços

El bàsquet femení blaugrana ha entrat al tercer quart amb dos bones transicions les quals eren contestades ràpidament per Casademont Zaragoza. L’ encert de Fiebich i el joc de les locals posava vint punts de diferència al marcador (50-30). A partir d’aquí el partit ha entrat en un intercanvi de cistelles i amb les locals gestionant les diferències. Una última cistella de Lola Pendande ha deixat el 58-41 per afrontar l’últim quart.

Els últims deu minuts de la temporada

El conjunt d’Isaac Fernández ha vist com Casademont Zaragoza seguia gestionant l’avantatge i continuava amb encert. Tot i així les blaugranes no perdien la cara al partit i mantenien les diferències fins que als instants finals el físic ho ha permès. El tècnic culer ha donat minuts a les juniors M. Muñoz i X. Salzman. Finalment, el partit ha acabat 80-56.

Casademont Zaragoza, 80

Barça CBS, 56

Casademont Zaragoza: P. Holesinska (4), M. Ortiz (4), V. Gimeno (8), T. Atkinson (2), Diallo (14) – Cinc inicial – A. Lacorzana (8), K. Pointer (4), A. Gulbe (7), L. Urdiain (2), L. Fiebich (15), N. Hermosa (8), S. Geldof (4).

Barça CBS: C. Rakovic (9), L. Navarro (0), Anderson (7),Anna Cruz (7), Pendande (19),    - Cinc incial -  Estebas (7), Broncano (2), Erjavec (5),M. Muñoz (0), X. Salzman (0).

Parcials: 24-15, 17-9  /  17-15, 22-15

Àrbitres: Asier Quintas Álvarez, Asunción Langa De Martín, Javier Villanueva Tena.