19-VITOR_ROQUE
Davanter centre molt versàtil, amb molta mobilitat, capacitat d’associació, velocitat de moviments i bona relació amb el gol.

Vitor Roque (Timóteo, 28 de febrer de 2005) va arribar al Barça en el mercat d’hivern de la temporada 2023/24, després que s’anunciés el seu fitxatge l’estiu del 2023. Va arribar procedent de l’Athletico Paranaense, equip al qual va arribar a l’abril del 2022 i amb què va debutar tant en la Sèrie A brasilera com a la Copa Libertadores. Prèviament, amb el Cruzeiro, havia debutat a la Sèrie B, la segona divisió del país, amb només 16 anys. Malgrat tot, Vitor Roque es va formar a l’América Mineiro, després que entrés a formar part del seu futbol base amb 10 anys.

Màxim golejador sud-americà sub-20

L’any 2023, va ser una de les estrelles del Campionat Sud-americà sub-20. Com a davanter i peça clau de la selecció brasilera, va contribuir a que la canarinha guanyés el torneig. Amb sis dianes, va acabar com a màxim golejador del torneig. A més, al març del 2023 va debutar amb l’absoluta de la selecció del Brasil.

Perfil tècnic

Futbolísticament es tracta d’un davanter centre molt versàtil, perquè els seus 1,74 metres de pura mobilitat li permeten poder caure a totes dues bandes si així ho demana el partit. Destaca per la seva capacitat d’associació, la velocitat de moviments i d’arrancada i per la seva bona relació amb el gol.

Data de naixement
28/02/2005
Pes
78kg
Alçada
174cm

Últimes notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut