Derrota per la mínima del Barça CVB (3-2)

Les blaugranes cauen en un partit molt igualat

A la quinzena jornada de la SF2, el vòlei femení visitava la pista del Toyota Team VSJ. El partit va ser summament igualat, amb el domini alternat al marcador fins a l'últim sospir, en què les locals van aconseguir una victòria per la mínima.

El Barça CVB començava molt ferm, amb un primer set sòlid que guanyaven per 20 -25, però les locals aclamades per una nombrosa afició, reaccionaven per igualar amb un agònic 26-24 i fins i tot avançar-se amb un clar 25-21.

El partit es posava molt costa amunt per al Barça, que tot i desplegar un joc efectiu en atac, no aconseguia el seu nivell habitual en bloqueig-defensa.

Forcen el tie break

Encara que no fos la seva millor nit i el Toyota estigués a molt bon nivell , les blaugranes guanyen el quart set per 21-25 i així forcen el definitiu set

El cinquè no va començar gens bé, les locals van agafar ràpidament un avantatge que semblava definitiu (5-1 / 12-6), però l'equip no es va rendir, tirant de coratge i amb una gran aportació de la banqueta, va lluitar incansablement fins a portar el lluminós al 13-13.

La remuntada va ser insuficient perquè les locals van estar encertades en les últimes dues accions del partit i d'aquesta manera es van emportar dos punts, mentre que el Barça en va sumar un que li serveix per mantenir la distància amb els seus perseguidors a la classificació.

La propera jornada tornem a jugar al Poliesportiu de La Marina, serà el diumenge 18 a les 16 h, amb la visita del DSV Sant Cugat.