Barça Femení B – CE Europa: La victòria es queda a casa

El filial supera l'Europa i es consolida a la tercera posició (31 punts), a tres del lideratge

El Barça Femení B va guanyar diumenge el partit que enfrontava les blaugranes amb el CE Europa per 2 a 0. Amb aquesta victòria el filial blaugrana es manté com a tercer classificat amb 31 punts, a tan sols tres punts del líder, que és el RCD Espanyol de Barcelona SAD. Les d’Oscar Belis han guanyat quatre dels últims cinc partits i encadenen tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i es consoliden a la part alta de la classificació de la Lliga.

La primera part va acabar sense gols, un partit igualat al descans amb tot per decidir a la segona meitat. Al primer minut de la represa, Giulia Dragoni va avançar el conjunt blaugrana. La igualtat es va mantenir en el marcador fins que al minut 90 Ariana Arias, de penal, va aconseguir posar el 2-0 al marcador. Tot i la igualtat del partit, l’equip dirigit per Oscar Belis sumava una nova victòria per mantenir-se en la tercera posició del campionat.

El Femení blaugrana rep dissabte que ve (27/01) el Dux Logroño a les 16.30 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en el partit corresponent a la 16a jornada de Lliga.

D’altra banda, aquest cap de setmana hi ha hagut ple de victòries del futbol formatiu femení:

El femení C obtenia una contundent victòria al camp del Sants. Sants 0-18 Femení C

El juvenil s’imposava amb claredat en la seva visita al Fontsanta. Fontsanta 1-4 Juvenil

L’Infantil C sumava els tres punts davant el Sant Vicenç dels Horts.  L’Infantil C 3-1 Sant Vicenç dels Horts

L’IC s’enduia la victòria de la seva visita a Sant Feliu. Santfeliuenc 1-5 IC

Les Sub12C guanyaven a Martorell. Martorell 0-10 Sub12C

Les Sub11C s’enduien la victòria davant el PB Vallirana. SUB-11 C 7-0 PB Vallirana