Còmode victòria del Barça Femení B (4-0)

Les blaugranes se situen a només tres punts del liderat

El Barça Femení B va guanyar per 4-0 al Dux Logroño en el partit que es va disputar aquest passat dissabte 27 de gener a la Ciutat Esportiva. El filial blaugrana va dominar el partit de principi a fi i va brindar una nova victòria a la seva afició.

Les blaugranes van començar el partit amb gol d’Ari Arias al minut 8 per posar-se per davant al marcador. El filial femení va controlar el partit en tot moment davant un rival molt defensiu. Els pocs espais feien difícil trobar el camí a la porteria rival fins que a la segona part, novament Ari Arias, posava el segon gol al marcador al minut 71’. Cinc minuts després, al 76’, Alba Caño va ampliar l’avantatge. Als instants finals, Martine Fenger al 90’ va posar el definitiu 4-0 al marcador.

Amb aquest resultat el conjunt d’Oscar Belis es manté en la tercera posició de la lliga amb 34 punts. Les blaugranes igualen a punts a les segones classificades, l’Espanyol, i se situen a tres punts de les líders de la lliga, el Deportivo de La Corunya.

Les blaugranes s’enfrontaran diumenge que ve, 4 de febrer a les 11:30, a l’Alabès en partit corresponent a la 17a jornada de lliga.

Bons resultats del futbol formatiu

El Femení C es va imposar de forma clara al Verdú – Vall del Corb A per 15 – 0. Les blaugranes van dominar el partit aprofitant els espais que deixava el rival per imposar el seu ritme i estil de joc.

Les Juvenils s’enduen el derbi contra l’Espanyol per 2-3. Les blaugranes van entrar al partit dominant, controlant les pèrdues i amb bones ocasions. Aquest ritme de joc va portar a les blaugranes a posar el 0-2 al marcador. Abans del descans, en una jugada aïllada, les locals reduïen distàncies al marcador. En l’inici de la segona part les locals aconseguien empatar el partit però les jugadores del juvenil blaugrana van poder recuperar sensacions i bon joc per posar el 2-3 al marcador i controlar el partit fins al final.

L’Infantil C s’imposa al Viladecans per 1-0. Les blaugranes van aconseguir la victòria en el tram final de partit en un partit igualat i amb ocasions per ambdós equips. La primera part el Barça va tenir més domini del joc, però a la segona part el partit es va trencar. El gol no va arribar fins als instants finals en una acció de pilota aturada que va decantar el partit per les blaugranes.

Les Sub-11 C guanyen a Sant Vicenç dels Horts per 1-2. El partit va ser molt igualat i competit, davant un rival molt ben organitzat. L’empat, al final de la primera part (1-1), mostrava la igualtat que hi havia sobre la gespa i les poques ocasions generades. A la segona meitat del partit, les blaugranes van imposar el seu estil generant més ocasions per acabar posant el 1-2 final.

L’infantil D no van poder superar al Martorell (3-2). Tot i un bon inici on les blaugranes es van posar per davant al marcador, dos errors, un al final de la primera meitat i un a l’inici de la segona, capgiraven el resultat i la dinàmica del partit. Als instants finals tot i les ocasions generades, les blaugranes no van poder igualar el marcador.

Les Sub-12 C es van imposar 5-1 al Terlenca. Les visitants es van avançar al marcador amb un gol de pilota aturada en els primers compassos del partit. Les blaugranes van capgirar el resultat amb dos gols en un molt bon segon quart, per marxar al decans per davant en el marcador. En la segona meitat les Sub12 van madurar el partit i es van endur els dos períodes, per posar al final del partit el definitiu 5-1 al marcador.

El futbol formatiu femení tanca així un cap de setmana amb un balanç positiu de victòries i ja amb la mirada posada en els reptes d’aquesta setmana.