Victòria de mèrit davant l’Alabès   (0-1)

Victòria de mèrit davant l’Alabès (0-1)

Cinquena victòria seguida del filial blaugrana, que s’acosta al liderat

El Barça Femení B es va endur la victòria per la mínima davant el Deportivo Alabès. Les d’Oscar Belis sumen la seva cinquena victòria consecutiva a la Lliga i es col·loquen segones classificades amb 37 punts, tan sols un per sota de les líders, el Deportivo de La Coruña (38 pts.).

Victòria treballada

Les blaugranes es van endur el triomf gràcies a un gol d’Ari Arias al minut 38 de partit. L’inici va ser molt igualat, el conjunt local tenia ocasions, però les blaugranes van poder avançar-se amb un nou gol d’Ari Arias, que ja suma 12 dianes en el campionat. A la segona meitat, només amb un gol d’avantatge, les locals van disposar d’ocasions per igualar el partit, sense èxit. La portera blaugrana, Meri Muñoz, va tenir un paper clau en la victòria amb aturades de mèrit.

Amb aquesta victòria, la cinquena consecutiva, les d’Oscar Belis arriben segones classificades al duel que disputaran, diumenge 11 de febrer, davant l’Atlético de Madrid B. El partit corresponent a la jornada 18 del campionat de Lliga, es disputarà a les 16 hores al Camp núm. 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Bon cap de setmana per als equips de la base

Tres victòries i un empat en una jornada en què el Femení C i l’Aleví F han tingut descans. Bons resultats per al futbol  formatiu femení blaugrana en els partits d’aquesta jornada.

Juvenil 6-0 Sant Cugat: Les Juvenils s’han imposat amb claredat davant del Sant Cugat.

Infantil D 3-3 Fundació Prat: Empat de les infantils davant la Fundació Prat.

Infantil C 5-3 At. Sant just: Les infantils C s’imposen a l’Atlètic Sant Just en un partit amb molts gols.

Viladecans 1-4 Sub12C: Victòria de les alevines a la seva visita a Viladecans.

Tots els equips del futbol femení formatiu han sumat punts en aquesta jornada i els conjunts ja treballen per afrontar una nova setmana de competició.