Aem S.E. – Barça B (1-1): Un punt per seguir sumant

Tot i l’empat, les blaugranes són segones a la primera federació

El Barça Femení B va sumar un empat de la seva visita a l’Aem S.E. de Lleida. Les d’Oscar Belis sumen el segon empat consecutiu i es mantenen en segona posició de la classificació amb 39 punts, un per sobre l’Espanyol (38 pts), i a cinc punts de les líders, el Deportivo de la Coruña.

El partit no podia començar de millor manera per les blaugranes amb un gol matiner de Dragoni als dos minuts de partit. L’1-0 es mantindria fins al minut 24 on, després d’una jugada a pilota aturada amb molts rebots, l’Aem S.E. posava l’empat al marcador. Tot i bons intents a la segona meitat, les blaugranes no aconseguien endur-se la victòria i sumaven un empat que les manté en la segona posició del campionat.

El futbol professional femení s’atura durant dues setmanes per els compromisos internacionals. El següent partit del filial blaugrana serà el 10 de març (pendent d’hora), a l’estadi municipal Matapiñonera, on les d’Oscar Belis visitaran al Madrid C.F “B” en la 20a jornada de lliga.

Ple de victòries de la base

El futbol base femení blaugrana suma una jornada sense conèixer la derrota en tots els seus equips.

Femení C 11-0 Hospitalet

Bon partit del femení C que s’ha imposat amb claredat a l’Hospitalet. Les blaugranes han estat dominadores amb el joc de posició i amb la pressió després de pèrdua, aquest domini en el joc s’ha plasmat en el marcador final, amb una contundent victòria.

Damm 0-1 Juvenil

Partit igualat entre les terceres i les primeres classificades. Les blaugranes van dominar la primera part del partit, però no van poder avançar-se al marcador. En la segona meitat, el desencert continuava i la portera del Barça evitava el gol de les locals. Als instants finals un gran gol de volea suposava el gol de la victòria per les juvenils blaugranes.

Sub12C 4-0 Marianao Poblet

Gran inici de partit del Barça que s’avançava 3-0 ràpidament. El domini era clar, però la portera rival va evitar que les blaugranes poguessin endur-se una major renta al final del partit. La gran notícia del partit va ser el retorn de la Carlota, després de molts mesos de lesió.

Cornellà 2-5 SUB-11 C

Partit complicat contra el segon classificat que les jugadores del Barça, gràcies a dos gols de pilota aturada i el domini de la possessió, aconsegueixen sumar els tres punts i ampliar l’avantatge a la classificació.

Infantil D 11-1 Incresa: Victòria clara de les infantils que han dominat de principi a final.

Vista alegre 1-5 Infantil C

Bona victòria de les infantils en un partit sentenciat als primers minuts de partit. Amb els gols les blaugranes han sabut gestionar l’avantatge i tancar un gran partit.

La setmana que ve el filial descansa, però el futbol base no s’atura i les blaugranes buscaran sumar noves victòries amb els seus equips.