Sergi Roberto, 350 partits amb el FC Barcelona

Sergi Roberto, 350 partits amb el FC Barcelona

El de Reus va debutar un 10 de novembre del 2010 contra el Ceuta i aquest diumenge, després de més d’una dècada amb el primer equip, ha celebrat aquesta xifra rodona

Sergi Roberto ha assolit una xifra de partits històrica amb el FC Barcelona. I és que amb el partit d’aquest diumenge contra el Cadis, el jugador de Reus ha defensat la samarreta del Barça en 350 ocasions. Un camí que va començar el 10 de novembre del 2010, en un partit de copa contra el Ceuta (5-1), i continua avui dia, ara ja com a capità del primer equip.

fcbarcelonaceutacopadelrei_pic_fcb-adceuta45

Més d’una dècada al primer equip

El polivalent jugador no oblidarà mai la temporada 2010/11. Va ser aleshores quan va vestir per primer cop la samarreta del primer equip a la Lliga, a la Copa i a la Lliga de Campions, quan es va estrenar en la competició europea en les semifinals contra el Reial Madrid, i que va acabar amb victòria blaugrana. Ara bé, va ser el curs 2013/14 quan va començar a ser un habitual en la rotació de l’equip, mentre que en la temporada 2015/16, gràcies a la seva capacitat per jugar tant al mig del camp com al lateral, va fer-se un lloc en l’onze titular blaugrana.

Des del seu debut, en total ha disputat 232 partits de Lliga, 49 de Copa, 57 de Lliga de Campions, 2 d’Europa League, 7 de Supercopa d’Espanya, 1 de Supercopa d’Europa i 2 de Mundial de Clubs. En aquest temps ha marcat 16 gols i ha repartit 40 assistències.

Un partit per al record

Dels gols que Sergi Roberto ha marcat amb la samarreta blaugrana, n’hi ha un que passarà especialment a la història. El 8 de març del 2017, la diana que va marcar a l’Spotify Camp Nou va servir per culminar la remuntada contra el París Saint-Germain (6-1) en els vuitens de final de la Lliga de Campions. Un record inesborrable que ja l’ha fet passar a la història.

25 títols... a l’espera de poder aixecar el 26è

Des del dia del seu debut, Sergi Roberto ha celebrat 25 títols en els 350 partits que ha disputat: 7 Lligues, 2 Copes, 2 Lligues de Campions, 6 Supercopes d’Espanya, 2 Supercopes d’Europa i 2 Mundials de Clubs.

En l’inici de la present temporada 2023/24 Sergi Roberto ha tingut l’honor de ser escollit el primer capità de l’equip. Així doncs, el de Reus seria l’encarregat d’aixecat el pròxim títol que guanyés l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut