Sergi Roberto, novetat en la convocatòria del FC Barcelona - Porto
Ofert per

Sergi Roberto, novetat en la convocatòria del FC Barcelona - Porto

22 culers, en què destaca l'alta del capità blaugrana, han entrat en la llista que ha fet Xavi Hernández per rebre la visita del conjunt portuguès

Torna la Champions League. I ho fa amb el FC Barcelona - Porto a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Una jornada transcendental per l'esdevenir dels de Xavi Hernández en la competició de les estrelles. Per a aquest matx, el tècnic de Terrassa ha confeccionat una llista de 22 barcelonistes. La principal novetat és l'entrada de Sergi Roberto, que ha rebut l'alta mèdica.

Així doncs, aquesta és la convocatòria per a la jornada 5 de la Champions: João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen i Fermín.

El capità Sergi Roberto ha tornat a entrar en una llista després d'estar de baixa des de mitjans del mes d'octubre. Ter Stegen segueix de baixa pels seus problemes de lumbàlgia i se suma a l'absència de Gavi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut