Sergi Roberto: un capità exemplar... i amb gol

El capità blaugrana, amb un doblet, va ajudar a donar els tres punts al Barça

Sergi Roberto es va convertir en l’heroi del partit del FC Barcelona contra l’Almeria (3-2). El capità blaugrana, que va ser titular i va jugar els 90 minuts, va firmar un doblet per ajudar a donar uns tres punts molt necessaris en l’últim partit de Lliga de l’any. De fet, en la roda de premsa posterior al partit, Xavi Hernández va voler elogiar la figura del migcampista i el gran paper que va tenir: “És un capità en majúscules, jugui o no jugui. Estic molt content per ell”. A més, el va considerar com “un exemple” dins el vestidor.

La resurrecció del de Reus ha estat clau. Sergi Roberto es va lesionar a mitjans d’octubre i no va poder tornar fins al partit contra el Porto de Champions, el 28 de novembre. Tot i això, el jugador va disputar els seus primers minuts d’ençà de la lesió en el duel contra el Royal Anvers. Així, l’enfrontament contra l’Almeria ha estat el segon partit de Sergi Roberto des de la seva lesió al soli de la cama dreta, i el primer com a titular des de la jornada 3 de Lliga contra el Vila-real.

El Sergi Roberto més golejador

Els números golejadors de Sergi Roberto són esplèndids: en vuit partits disputats aquesta temporada, el de Reus ja porta tres gols marcats, i està a només un d’igualar la seva millor marca golejadora, quan la temporada passada, la 2022/2023, va marcar quatre dianes jugant un total de 33 partits. El segon gol blaugrana de la nit i el primer de Sergi Roberto va sorgir d’un servei de córner i la posterior rematada del capità. De fet, és el primer gol de cap que marca el reusenc en tota la seva carrera esportiva. Fins i tot, podria haver marcat un hat-trick a les acaballes del partit, però el seu xut va topar amb el travesser de la porteria de l’Almeria.