Lewandowski i Fermín: gols a totes les competicions

Lewandowski i Fermín: gols a totes les competicions

Tant el davanter com el migcampista han vist porteria a la Lliga, la Champions i la Copa del Rei aquesta temporada

El FC Barcelona va debutar a la Copa del Rei aquest diumenge amb una victòria sobre el Barbastre per avançar als vuitens de final. En aquest partit, Robert Lewandowski i Fermín López van veure porteria i es van convertir en els dos primers blaugranes en haver marcat almenys un gol en les tres competicions que han disputat els de Xavi Hernández aquesta temporada.

El polonès va encetar el seu compte golejador a la Lliga a la tercera jornada, amb una diana contra el Vila-real, mentre que a la Champions ja va veure porteria en el primer partit de la fase de grups contra el Royal Antwerp. En el cas del jove migcampista andalús, va marcar el seu primer gol a la competició domèstica contra el Mallorca, i a la Champions va col·locar la pilota al fons de la xarxa contra el Xakhtar Donetsk.

FCB_Shakhtar-076

A banda de Lewandowski i Fermín, fins a 10 jugadors més de la Lliga han aconseguit marcar en tres competicions diferents aquesta temporada: Álex Baena, Assane Diao, Brahím Díaz, Youssef En-Nesyri, Abde Ezzalzouli, Joselu, José Luis Morales, Sergio Ramos, Marc Roca i Rodrygo.

Altres jugadors blaugranes que han aconseguit aquesta fita

En els últims anys, molts futbolistes culers també han estat capaços de marcar en les diverses competicions que juga el Barça cada campanya. Cal destacar el paper de Robert Lewandowski la temporada passada, ja que va veure porteria en les cinc competicions que va disputar el conjunt blaugrana: Lliga, Champions, Copa, Supercopa d’Espanya i Europa League. A més, dels jugadors actuals a la plantilla del primer equip, Raphinha i Marcos Alonso també van marcar en tres competicions la temporada passada.

Pedro, l’únic amb el rècord imbatible

La temporada 2008/09 sempre estarà en el record de Pedro Rodríguez. El futbolista canari va entrar en els llibres d’història del futbol en ser el primer jugador en marcar almenys un gol en totes les competicions en una mateixa campanya. Així, l’extrem de Santa Cruz de Tenerife va veure porteria a la Lliga, la Champions, la Copa del Rei, la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs, a més d’aconseguir aixecar els sis títols en una temporada de llegenda.

Pedro Rodríguez celebra el gol de l'empat a la final del Mundial de Clubs l'any 2009 / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut