Ilkay Gündogan, el que crea més ocasions de tot Europa

Ilkay Gündogan, el que crea més ocasions de tot Europa

El migcampista alemany s'ha convertit en el primer jugador de les cinc grans lligues europees que arriba al centenar d'ocasions creades

Omnipresent. Geni. Artista. Creador. Aquests adjectius també podrien ser sinònims d'Ilkay Gündogan. El migcampista alemany s'ha convertit en el primer jugador de les cinc grans lligues europees que arriba a les 100 ocasions creades aquesta temporada en totes les competicions. Uns números que certifiquen la superioritat del 22 blaugrana al mig del camp, malgrat que ha sigut el futbolista culer més utilitzat aquest curs per Xavi Hernández, amb 3.018 minuts.

Comparant el nombre d'ocasions creades de tots els jugadors del Barça, la diferència entre Gündogan i els seus companys és abismal. Mentre que l'alemany arriba al centenar, João Cancelo ocupa la segona posició amb 37 ocasions creades, Pedri i Raphinha han originat 35 oportunitats i Ferran Torres i Lamine Yamal 30 cadascun.

Bruno Fernandes, el segon de la llista

La distància entre Gündogan i la resta dels jugadors de les cinc grans lligues europees no és tan gran respecte a les ocasions creades. Bruno Fernandes, del Manchester United, només es troba a quatre oportunitats del centenar i el Top-10 el formen la majoria de jugadors de la Premier League. Només Isco, del Betis, és l'únic futbolista que acompanya el blaugrana representant la Lliga.

_GP21868

Gündogan, l'únic blaugrana al Top-10 de la Lliga

Respecte a la classificació dels jugadors de la Lliga, el 22 és l'únic blaugrana que forma part del Top-10 dels jugadors de la competició domèstica. L'alemany té una diferència de 22 ocasions creades respecte al segon, que és Isco. Després de l'andalús, la llista la formen Toni Kroos, Ivan Rakitic, Álex Baena, Iago Aspas, Takefusa Kubo, Jude Bellingham, Gerard Moreno, Antoine Griezmann i Rodrygo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut