El Mallorca, un bon record per a Fermín

El Mallorca, un bon record per a Fermín

El migcampista d'El Campillo va marcar el seu primer gol com a blaugrana en el partit de la primera volta contra el conjunt balear

Fermín López està aprofitant els seus minuts al FC Barcelona. En la seva primera temporada al Club, i després d'aconseguir fitxa del primer equip, el de Huelva és un dels jugadors amb els qui més compta Xavi Hernández a l'hora de fer rotar el mig del camp. Amb el pròxim partit de Lliga contra el Mallorca a l'horitzó, Fermín guarda un bon record del seu últim duel contra els mallorquins; en l'enfrontament de la primera volta, el 16 blaugrana, que en aquells moments portava el 32 a l'esquena, va marcar el seu primer gol amb la samarreta culer.

mini_photo_5809825351499627305_y

Pràcticament un mes després, Fermín va disputar el seu millor partit amb l'escut del Barça al pit. En la tercera jornada de la fase de grups de la Champions, el migcampista va meravellar l'Estadi Olímpic Lluís Companys després de marcar un autèntic golàs i donar una assistència contra el Xakhtar Donetsk en una exhibició del jugador nascut a El Campillo. D'ençà del duel contra el conjunt ucraïnès, Fermín ha marcat un gol més a la Lliga, el de la setmana passada contra el Getafe, i a la Copa del Rei, en la primera eliminatòria contra el Barbastre.

Més protagonisme per a Fermín

Després de les desafortunades lesions de Frenkie de Jong i Pedri contra l'Athletic Club a San Mamés, amb tota probabilitat Fermín tindrà més protagonisme al mig del camp del Barça. De fet, el de Huelva ja va ser el recanvi del neerlandès quan es va lesionar a la primera part i va acabar disputant la resta de l'enfrontament, demostrant la seva energia i la seva voluntat de deixar-se la pell al terreny de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut