L'ascens meteòric de Fermín

L'ascens meteòric de Fermín

El migcampista d'El Campillo està aprofitant les oportunitats i ja és el quart màxim golejador de l'equip, empatat amb Lamine Yamal

Fermín López està gaudint de les oportunitats que li està donant Xavi Hernández. El de Huelva, que va acabar sent titular en el duel contra l'Atlètic de Madrid per unes molèsties de Christensen, va ser un jugador clau per emportar-se una victòria al Metropolitano. No només per la seva empenta al terreny de joc, sinó també per la seva arribada a porteria.

Amb el seu gol contra els matalassers, que va significar el tercer en el marcador, el migcampista es va convertir en el quart màxim golejador de la plantilla en totes les competicions, empatat a 6 dianes amb Lamine Yamal. 

Obrint la llauna... i tancant-la

Els sis gols de Fermín en totes les competicions tenen una característica en comú: han servit per obrir la llauna amb el primer gol del partit o per tancar-la amb l'últim culer. El migcampista d'El Campillo ha encetat el marcador en els duels contra el Barbastre, a la Copa del Rei, o a la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols, mentre que contra el Xakhtar Donetsk a la mateixa competició europea o davant el Mallorca, el Getafe i l'Atlètic de Madrid a la Lliga, les seves dianes han servit per tancar l'apartat golejador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut