De Jong i Pedri tornen per la porta gran

Tots dos han rebut l'alta poc abans del partit i el neerlandès ha sortit com a titular mentre que el canari, des de la banqueta, ha fet l'assistència del 2-2 de Raphinha

Xavi Hernández ha pogut comptar amb dos reforços d’altíssim nivell per al partit d’anada dels quarts de final de la Champions al Parc dels Prínceps de París. Tant Pedri com Frenkie de Jong han rebut l’alta mèdica poc abans del partit i tots dos han tingut minuts de molta qualitat per ajudar en la victòria blaugrana a la capital francesa (2-3).

El neerlandès ha partit com a titular acompanyant Sergi Roberto i Ilkay Gündoğan a la sala de màquines i ha aguantat 75 minuts de joc. Ha compartit un quart d'hora amb Pedri, que ha entrat al minut 60 i, en la primera pilota que ha passat pels seus peus, ha posat una passada màgica per sobre de la defensa que Raphinha, amb un golàs, ha convertit en el 2-2, en aquell moment.

Tots dos van caure lesionats en la visita a San Mamés del 3 de març, i després d’un mes de treball a contrarellotge, ambdós migcampistes s’han recuperat en el moment més decisiu de tot el curs. Pedri ja ha superat la lesió al recte femoral de la cuixa dreta mentre que De Jong ha fet el mateix amb l’esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. Després de perdre’s fins a quatre partits, les victòries contra el Mallorca, l’Atlètic de Madrid i la UD Las Palmas en Lliga i el triomf contra el Nàpols en la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions, han tornat per la porta gran.