Focalitzats en la Lliga

Focalitzats en la Lliga

Els de Xavi Hernández s'han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el desplaçament al Santiago Bernabéu

Cal mirar endavant. Els de Xavi Hernández tenen un importantíssim duel de Lliga a l'horitzó. Ni menys ni més que el Clàssic al Santiago Bernabéu. Una jornada que pot deixar el FC Barcelona a cinc punts del Reial Madrid, que lidera la classificació. 

És per això que els blaugranes disponibles s'han entrenat focalitzats en aquest duel a Madrid (diumenge 21 d'abril a les 21 hores). Ha estat una sessió al camp Tito Vilanova, on també s'ha exercitat Olmedo del Barça Atlètic. Així doncs, després d'un dia lliure, els de Xavi han tornat a l'activitat. 

 

El dissabte 20 d'abril, els culers es tornaran a calçar les botes d'entrenament per dur a terme la darrera sessió abans de viatjar cap a Madrid. Toca aixecar el vol en una plaça complicada. 

Reconeixement a Lamine Yamal i Pau Cubarsí

A més, aquest divendres 19 d'abril, dos talents de La Masia han posat amb els seus premis del mes de març de la Lliga. Lamine Yamal s'ha fotografiat amb el guardó de millor gol de la Lliga del mes de març. Una distinció que va rebre gràcies a la seva meravella davant el Mallorca a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Per la seva banda, Pau Cubarsí ha tingut la seva instantània amb el trofeu de millor jugador sub-23 del mes de març de LaLiga. Els números i les actuacions del central parlen per si soles i no admeten cap discussió per endur-se aquest premi.

Premi_LaLiga-005

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut