Joan Laporta: “És un orgull que Xavi segueixi sent l’entrenador”

Joan Laporta: “És un orgull que Xavi segueixi sent l’entrenador”

El president del FC Barcelona aposta per “l’estabilitat del projecte” i vol mantenir la “flama de la il·lusió” viscuda els últims mesos entre l’afició culer

Xavi Hernández seguirà a la banqueta del FC Barcelona. És el primer que ha confirmat el president Joan Laporta en la compareixença de premsa celebrada aquest dijous al migdia, juntament amb el tècnic blaugrana, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. “Tinc la satisfacció de comunicar-vos que Xavi continua com a entrenador del primer equip del Barça”, ha declarat Laporta només arrencar la compareixença.

Ha seguit així: “Sabeu que Xavi va fer unes declaracions a mitja temporada però ahir vam estar parlant i en Xavi em va transmetre la il·lusió que té pel projecte i la confiança que té en l’equip, així com l’ambició que té per fer un projecte que ja ha guanyat i que ha de continuar guanyant”. “Ara serem més competitius i es faran uns ajustaments per intentar millorar”, ha afegit.

En aquest sentit, Joan Laporta ha deixat clar que ell “sempre” ha volgut que continués Xavi a la banqueta, de la mateixa manera que ha explicat que tota la Junta va recolzar de manera unànime la seva continuïtat. Per al president la continuïtat de Xavi és una aposta per l’estabilitat. “L’estabilitat és fonamental per als projectes. Penso que l’equip que tenim, que s’està consolidant amb gent molt jove, combinat amb gent amb certa experiència, necessita aquesta estabilitat. Som a la meitat del projecte”, ha explicat. I ho ha rematat així: “És un orgull que Xavi segueixi sent l’entrenador del Barça”.

Joan Laporta també ha recalcat “el barcelonisme incontestable” de Xavi, de qui creu que és una figura “de referència” per als jugadors més joves de la plantilla. 

Pensem que aquesta temporada, tot i no assolir els objectius, sí que té coses positives

Joan Laporta

El president del FC Barcelona també ha mantingut el seu discurs d’inici de temporada: “Perdre tindrà conseqüències i les conseqüències són les que hi haurà a final de temporada. Hi ha diferents graus de conseqüències”. Ha seguit així: “Pensem que aquesta temporada, tot i no assolir els objectius, sí que té coses positives. No ho estriparem tot”. En aquest sentit, ha posat com a exemple positiu la il·lusió de tota l’afició durant el tram final de temporada: "No volem que es perdi la flama de la il·lusió. És el que li demano al barcelonisme". També ha valorat molt positivament la irrupció de diversos jugadors joves al primer equip produïda gràcies “a la nostra estructura i a la valentia del tècnic”.

Per acabar, Laporta també ha deixat clar en cap moment s’ha parlat amb un altre entrenador. “Volíem esperar fins a final de temporada, sempre amb l’esperança que Xavi canviés d’opinió”, ha explicat. I el temps li ha donat la raó. L’espera ha valgut la pena. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut