El futbol formatiu manté el ritme

Grans resultats del futbol base i la mirada posada en el retorn del Barça B

Bon cap de setmana per als equips del futbol formatiu femení blaugrana que ha sumat tres victòries i una derrota en els seus enfrontaments. Les jugadores del Barça B han tingut descans abans de tornar a la competició el següent dissabte (10/03, 16.00h), en el duel de la jornada 20 de lliga al camp del Madrid CFF “B”.

Abans de l’aturada, el filial blaugrana venia de sumar un empat al camp de l’Aem, SE (1-1) i es situaven segones classificades a la primera federació. El conjunt d’Oscar Belis suma 39 punts, un més que l’Espanyol, terceres classificades, i es troben cinc punts per sota de les líders, el Deportivo De La Coruña amb 44 punts, quan falten 7 jornades per finalitzar el campionat.

El futbol base, acumulant victòries; Tres victòries i una derrota en un cap de setmana en què les Juvenils i les Infantils han vist ajornats els seus partits. Ambdós equips jugaran el pròxim diumenge 10, a la següent jornada de lliga, davant el Reus i Sant Joan Despí – San Pancracio respectivament.

Els resultats

Femení C 5-0 Fontsanta – Fatjó B

Victòria clara del Femení C blaugrana, en un partit dominat amb claredat. Gran primera part de l’equip que va anar a vestidors 4-0 al marcador, a la represa, tot i les ocasions el resultat es va moure poc i va acabar amb el final 5-0. Les jugadores d’Ivan Molpeceres són líders de la seva lliga amb 11 punts d’avantatge sobre les segones classificades, el Ribes A.

Castelldefels 0-1 Infantil D

Gran triomf de l’Infantil D al camp del líder que encara no havia cedit cap derrota fins aquest cap de setmana. A la primera part les blaugranes han sigut superiors, però a la segona meitat la pressió de les rivals a dificultat la sortida de pilota del Barça. Al final, victòria molt treballada en un camp molt complicat.

Aleví E 0-1 Abrera

Desafortunada derrota de l’Aleví E. Les blaugranes han fet una gran primera part, amb bon domini del joc i generant ocasions, però una jugada aïllada a dos minuts del descans ha avançat l’equip visitant. A la segona meitat l’Abrera ha plantejat una defensa molt tancada, sense espais, i les alevines del Barça no han pogut materialitzar les ocasions que han disputat ni capgirar el marcador.

Vinyets Molí Vell F 3-4 Aleví F

Victòria important per l’Aleví F en un partit molt disputat. El partit ha estat molt igualat en tots els quarts, les blaugranes perdonaven moltes ocasions i el rival es posava per davant amb molta efectivitat. S’ha arribat a l’últim quart amb 3-2 al marcador, però un gol a pilota parada ha donat al triomf a les culers. Amb la victòria, les alevines es mantenen líders una jornada més.