Madrid CFF B 0-2 Barça B: Gran tornada a la competició

El filial suma un nou triomf i es manté segon a la Primera Federació, en un nou cap de setmana de bons resultats del futbol base femení

El Barça Femení B tornava aquesta setmana a la competició després de l’aturada per seleccions. El conjunt d’Oscar Belis s’ha endut una gran victòria del camp del Madrid CFF B, a l’imposar-se per 0-2.

El partit ha estat dominat per les blaugranes que, tot i bones ocasions, arribaven al descans amb empat al marcador. Ja a la segona meitat, amb més control del joc, el filial s’avançaria al marcador. Ari Arias al minut 61’ i Lucía Corrales al minut 76’ donaven la victòria al Barça B.

Amb aquest triomf, les d’Oscar Belis es mantenen en segona posició de la Primera Federació amb 42 punts, a cinc de les primeres classificades, el Deportivo De La Coruña (47 pts.).

Duel clau

Quan falten de sis jornades per finalitzar la competició, el filial femení blaugrana rep al Deportivo aquest dissabte 16 de març (18.00h), en un partit clau per reduir la distància amb les gallegues per la primera posició.

Els resultats del futbol base

Femení C 6-0 Terrassa B

Victòria clara del Femení C del Barça que es manté invicte a la competició. 19 partits amb 19 victòries que refermen l’equip d’Ivan Molpeceres al capdavant de la classificació.

San Pancracio 3-2 InfantilC

Derrota per la mínima de les Infantil C en un partit amb un final boig. A la primera part les blaugranes no han pogut trobar situacions clares de gol a causa de la superioritat física de les rivals. Després de la represa, el joc del conjunt blaugrana ha millorat i ha pogut generar més ocasions. Al final, tot i dos xuts al pal en l’últim minut, les Infantils no han pogut igualar el marcador.

InfantilD 0-0 Espluguenc

Les Infantils D sumen un empat en un partit on les blaugranes no han pogut controlar el ritme. L’anada i tornada del duel no ha afavorit al joc del Barça, que no ha trobat amb encert l’última passada i no ha pogut materialitzar les ocasions. Tot i l’empat  les Infantils es mantenen en la tercera posició del campionat.

PR Sant Feliu 2-3 Sub12C

Treballada victòria de les Alevins del Barça en un partit que han hagut de remuntar. El partit començava sense encert per les blaugranes que veien com, a l’últim minut del primer quart, el Sant Feliu s’avançava al marcador. El segon quart va estar marcat pel desencert, i va ser al tercer període, on les blaugranes van capgirar el marcador. L’últim quart, tot i l’empat del rival, les Alevins van poder capgirar el resultat. L’equip va seguir generant ocasions, però es va arribar al final del partit amb el 2-3.

Sub11C 10-0 Castelldefels

Gran victòria de les Alevins Sub 11, que tot i les condicions meteorològiques, van dominar el partit amb un gran nivell de joc i amb moltes ocasions generades. Amb aquest resultat les Sub 11 blaugranes continuen líders destacades de la competició.