Barça B – Deportivo Abanca (6-2): Cop sobre la taula

Les blaugranes s’imposen a les líders i es situen a tan sols dos punts del capdavant de la classificació

Gran victòria del Barça Femení B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Deportivo de La Coruña per 6-2. Les jugadores d’Òscar Belis s’han imposat de forma contundent a les líders de la Primera Federació, retallant la diferència respecte a les gallegues a només dos punts.

Les jugadores del filial blaugrana, conscients de la importància del duel, van entrar molt fortes al partit, avançant-se en el marcador al minut 6  gràcies a un gol d’Ari Arias. Lluny de relaxar-se, Júlia Bartel (14’) i Dragoni (33’) van ampliar l’avantatge per les locals, que veien com Millene, al minut 39’, aconseguia retallar la diferència per a les gallegues abans del descans (3-1).

Sense opció per les rivals

Amb el gol d’Ana (3-2) en començar la segona meitat (46’), les blaugranes no van perdre la cara al partit tot i la intensitat de les rivals i Adriana, al minut 60 (4-2) i Lucia Corrales al 64’ (5-2), sentenciaven el partit a favor del Barça B. Fenger a l’últim minut posava el definitiu 6-2 al marcador per a les blaugranes.

Amb aquesta victòria el conjunt d’Òscar Belis es manté segon amb 45 punts, però a tan sols dos punts del Deportivo (47), quan falten cinc jornades per acabar el campionat.

El Barça femení B jugarà el pròxim dissabte 23 (16.00h)  al camp del CD Alba Fundación Femenino en el partit corresponent a la jornada 22 de Primera Federació.

Quatre victòries i un empat del futbol femení formatiu

Nou cap de setmana sense conèixer la derrota per als equips de la base, que sumen quatre triomfs i un empat en els seus compromisos de lliga.

Femení C 5-1 Pardinyes

Triomf treballat per al Femení C. Les blaugranes han vist com el Pardinyes s’avançava en el marcador i portava el partit empatat al descans. A la represa, l’equip ha pogut controlar el ritme del partit i imposar el seu joc per endur-se una nova victòria. El més positiu del partit va ser el retorn de la Lara Suárez que tornava a jugar després d’una lesió de llarga durada.

Infantil C 3-1 Santboià.

L’Infantil C suma una treballada victòria en un partit que ha remuntat a la segona meitat. Les jugadores de l’infantil han marxat al descans per darrere en el marcador després d’una desafortunada primera part. A la represa, el caràcter i el bon joc de l’equip han permès a les blaugranes capgirar el marcador i sumar un nou triomf.

Esparraguera 0-0 Infantil D

L’Infantil D no pot sumar el triomf tot i el bon partit de l’equip. Les blaugranes han dominat el partit en tot moment, amb un gran joc de creació i recuperant ràpidament la possessió de la pilota. Però el desencert de cara a porteria i la gran actuació de la portera rival ha impedit que el conjunt blaugrana s’emportés els tres punts de la seva visita a Esparraguera.

Sub12C 6-0 Santfeliuenc

Partit dominat de principi a final de les Alevins. Les Sub 12 C han controlat un partit on les rivals no han gaudit pràcticament d’ocasions, ja que han plantejat un partit molt defensiu. Tot i els pocs espais, el xut de llarga distància ha permès a les blaugranes avançar-se al marcador i endur-se una molt bona victòria.

Mariano Poblet 0-5 Sub11C

Gran victòria de les Alevins en un partit que han dominat amb autoritat. Les blaugranes han tingut el ritme del partit, sobretot a partir del segon quart, i han pogut aprofitar les ocasions a pilota aturada per endur-se un gran triomf del camp del Mariano Poblet.