Albacete - Barça B (0-2): Tres punts i liderat

Les blaugranes aprofiten l’empat del Deportivo per situar-se al capdavant de la classificació

Triomf i liderat pel filial blaugrana després que el Deportivo empatés el seu duel davant l’Osasuna. El Barça B es va imposar per 0-2 a l’Albacete en un partit molt disputat que es va decidir a la segona meitat. Les jugadores d’Oscar Belis, gràcies a aquesta nova victòria, la tercera consecutiva, són les noves líders de la Primera Federació amb 48 punts, els mateixos que el conjunt gallec.

El partit no es va decidir fins a la segona part. Un primer temps molt igualat que després del pas per vestidors, Lucia Corrales primer, i Ari Arias després, van sentenciar per les blaugranes, amb dos gols en 5 minuts.

Quatre finals

Les noies del filial depenen de si mateixes per endur-se al campionat quan falten tan sols quatre jornades per disputar. L’equip rep el pròxim diumenge (12.30h) al Alhama CF a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els resultats del futbol base

Sant Cugat B 2-3 Femení C

Nova victòria del Femení C a Sant Cugat. Les blaugranes han hagut de capgirar el marcador fins en dues ocasions, però s’han endut un triomf en un partit complicat. Tot i les ocasions de la segona part, on les blaugranes han estat més encertades, el marcador final ha estat de 2-3.

Juvenil 3-0 Cornellà

Un mes després, les juvenils del Barça han tornat a la competició i ho han fet amb una treballada victòria davant del Cornellà. La primera part va ser de control, i a la segona, les blaugranes van buscar la porteria rival, anotant dos gols en cinc minuts que van decantar el partit a favor de les blaugranes.

Sporting Gavà 4-0 Infantil C

L’Infantil C cau al camp de l’Sporting Gavà en un partit on físic i l’encert del rival ha marcat les diferències.

Infantil D 1-1 Vinyet Moli Vell

L’Infantil C suma un empat davant el Vinyet Molí Vell en un partit que les blaugranes s’haurien pogut endur la victòria. Tot i el control del joc i de les ocasions, el desencert de cara a porteria ha impedit que l’infantil es pogués endur el triomf. Les visitants s’havien avançat a la primera meitat, però ràpidament les blaugranes igualaven el resultat. Ja a la segona meitat, tot i les ocasions, el marcador no s’ha mogut.

Sub11C 5-1 Martorell

Les blaugranes s’emporten la victòria en un partit molt treballat que s’ha decidit a l’últim quart. Les Alevins van fer un partit complet i van arribar a l’últim període dos gols per davant (2-0) al marcador. Al quart període les blaugranes van afinar el seu joc i van poder posar el 5-1 definitiu.