Levante Las Planas - Barça: El derbi té color blaugrana (2-4)

Levante Las Planas - Barça: El derbi té color blaugrana (2-4)

Les jugadores culers surten victorioses, després d'uns primers 45 minuts amb sis gols

El Barça s'ha imposat en el derbi català contra el Levante Las Planas (2-4) en un xoc que ha tingut una primera meitat vibrant amb els sis gols realitzats en aquest tram. Clàudia Pina ha estat la gran referència del partit amb un doblet i participant en el tercer. A més, amb aquest doblet, ja suma 50 gols en tota la seva carrera. Un gran registre per l'atacant de 22 anys.

Amb aquest triomf davant un combatiu conjunt local que s'ha avançat fins a dues vegades al lluminós, el Barça afronta amb major il·lusió i esperances la tornada de la Champions League que es disputarà aquest dissabte a Stamford Bridge (18.30 hores).

El Levante sorprèn

En un xoc que ha començat amb la màxima igualtat amb aproximacions comptades per part d'ambdós bàndols a les porteries rivals, ha estat el conjunt local qui s'ha avançat per primer cop. Una passada en profunditat d'Irina ha deixat sola Allegra Poljak que ha definit amb un xut ras que ha passat entre les cames de Paños. No s'havia arribat al minut 10 i el conjunt també blaugrana ha agafat per sorpresa les líders de la Lliga (1-0).

Clàudia Pina, però, ha contraatacat ràpidament amb el gol que ha empatat el partit. L'atacant catalana ha completat un magnífic partit, el qual ha estrenat amb la diana en dos temps. Pina ha rematat inicialment la centrada de Lucy Bronze, però Cáceres ha aturat el primer llançament. El refús, tanmateix, ha quedat als peus de Clàudia, qui aquest cop sí, ha perforat la porteria de les locals (1-1).

Irina fa el segon del Levante

Si abans l'assistent era la jugadora espanyola i la sèrbia, la golejadora, en el segon gol de les de Ferrán Cabello, ha estat al revés. Allegra ha executat una gran passada en profunditat que ha trencat la rereguarda culer i Irina ha corregut completament sola, finalitzant a plaer la jugada que ha tornat a avançar el Levante (2-1).

WhatsApp Image 2024-04-24 at 18.56.01

Clàudia Pina torna a igualar el matx

Altre cop des de la banda ha arribat el segon gol del Barça. Una gran assistència de Bruna Vilamala des de l'esquerra l'ha controlat magistralment Pina, quedant-se sola contra Cáceres i amb un potent xut, ha col·locat les taules al marcador (2-2, min. 30). El ritme de la '6' blaugrana ha estat excels i inclús s'ha permès una frivolitat amb el tacó, instants després del gol, que la deslliurat sofisticadament de la defensa del Levante.

El Barça sentencia

Quatre minuts després, de córner i també amb la participació de la MVP del partit ha arribat el primer avantatge de les de Jonatan Giráldez. Clàudia Pina ha llençat des de la banda dreta i Lucy amb el cap li ha deixat a Torrejón que ha rematat tranquil·lament al fons de la porteria (2-3). Una gran jugada d'estratègia de les visitants que, per fi, es trobaven davant al marcador.

Amb el temps afegit ja en disputa ha arribat el definitiu 2-4 del xoc. I també ha arribat des de la banda. Una gran combinació teva-meva entre Alexia i Lucía Corrales ha deixat la balear sola al costat esquerre del Levante i ha pogut centrar plàcidament a Bruna Vilamala, que ha impactat amb el cap la pilota, instaurant el 2-4 (min. 46). Amb la diferència de dos gols al marcador s'ha arribat al final de la primera meitat.

El segon període no ha tingut el frenesí golejador dels primers 45 minuts, però sí que ha tingut un clar domini del Barça que ha volgut eixamplar el resultat, però no ha pogut ser. D'igual manera, ha aconseguit tancar el partit de forma victoriosa i deixar la Lliga, pràcticament a tocar.

FITXA TÈCNICA

Levante Las Planas, 2.
Barça, 4.

Levante Las Planas: Nayluisa Cáceres; Allegra Poljak, Berta Bou, Yasmin Mirabet (Nerea Carmona, min. 79), Morgane Nicoli, Julia Mora; Laura Martínez (Bárbara Latorre, min. 67), Dominika Conc (Martina Rojo, min. 88), Ghizlane Chebbak (Anissa Lahmari, min. 67), Melanie Serrano; Irina Uribe.

Barça: Sandra Paños; Lucy Bronze (Martina Fernández, min. 46), Marta Torrejón, Jana Fernández, Lucía Corrales (Keira Walsh, min. 46); Vicky López (Ariana Arias, min. 60), Julia Bartel, Alexia Putellas (Ona Batlle, min. 46); Bruna Vilamala, Esmee Brugts, Clàudia Pina (Mariona Caldentey, min. 60).

Gols: 1-0, Allegra Poljak (min. 10); 1-1, Clàudia Pina (min. 12); 2-1, Irina Uribe (min. 19); 2-2, Clàudia Pina (min. 30); 2-3, Marta Torrejón (min. 34); 2-4, Bruna Vilamala (min. 46).

Àrbitres: Beatriz Cuesta, Lorena Novas, Maria Miralles i Sara Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut