mini_16-FERMIN
Culer des de la temporada 2012/13, s'ha forjat a La Masia com un futbolista amb una excel·lent tècnica i qualitat

Fermín López Marín es va formar al planter del Campillo, el club de la seva ciutat natal, fins que va fitxar pel Recreativo de Huelva, on va estar només un any. Posteriorment, la temporada 2011/12, es va unir a les files del Real Betis Balompié. Però després de quatre anys a Sevilla, el jugador va arribar a la Masia per incorporar-se a l'Infantil A.

El migpunta va escalar per les diferents categories del club blaugrana fins a formar part del Juvenil A, amb què es va proclamar campió de la Lliga Divisió d'Honor i de la Copa de Campions.

Aquell mateix estiu, el del 2022, el Barça va decidir cedir el jugador al Linares de la Primera Federació amb la intenció que acumulés minuts i experiència. Fermín va respondre a la perfecció i va realitzar una gran temporada, convertint-se en el pitxitxi del seu equip amb 12 gols i 4 assistències.

La seva gran temporada li va permetre tornar al Barça la temporada 2023/24, sent un dels elegits de Xavi Hernández per fer la pretemporada pels Estats Units amb el primer equip, on va tenir una gran actuació en el Clàssic a Dallas contra el Reial Madrid, marcant un autèntic golàs i donant una assistència en el triomf contra els blancs per 3-0.

Era amistós, però Fermín ja va mostrar la seva energia i qualitat. Dues característiques que ha continuat exhibint en la seva primera temporada amb el primer equip. La seva presència en els onzes i les convocatòries de Xavi el porten a tenir fitxa del primer equip el gener del 2024. 

Perfil tècnic 

Qualitat i entrega a parts iguals. El migcampista andalús es caracteritza per tenir un joc amb els peus molt fi, però també per la seva energia a l'hora de pressionar els rivals i recuperar la pilota.

Data de naixement
11/05/2003
Pes
64kg
Alçada
174cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut