06-Casado
Un migcampista format a la Masia que destaca pel treball, la qualitat i el lideratge

Nascut a Sant Pere de Vilamajor l’any 2003, Marc Casadó va arribar al Club la temporada 2016 procedent de la Damm. El mig centre català ha destacat des d’aleshores en totes les categories inferiors que ha disputat amb el Barça.

El migcampista porta des de la categoria d’Infantil “A” defensant la samarreta del FC Barcelona, ascendint categoria rere categoria amb un destacat nivell. Cal mencionar que la temporada 2021/22 Casadó va ser el capità del Juvenil “A” que va guanyar la Lliga i la Copa de Campions, aconseguint així un doblet.

Ja en el curs 2022/23 va ascendir al Barça Atlètic on va disputar 36 duels que sumats els 30 de la temporada 23/24 ha acumulat 66 partits amb el filial sortint 64 com a titular. Aquestes xifres demostren que el migcampista ha sigut una peça fonamental i un líder del vestidor pel Barça Atlètic on va alternar la posició de mig centre i la de lateral dret.

De fet, gràcies a ser un fix en els esquemes de Rafa Márquez, Casadó va debutar oficialment amb el primer equip la temporada 2022/23 en un partit de Champions contra el Viktoria Pilsen. Ja a l'estiu del 2024, sota les ordres de Hansi Flick ha aconseguit fitxa del primer equip.

Perfil tècnic

Marc Casadó destaca per ser un migcampista defensiu que aporta molt equilibri a l’equip. Despunta també per ser un futbolista treballador, intens i amb un lideratge, tant dins com fora del camp, molt positiu per a l’equip. Amb la pilota als peus, Casadó també genera avantatges a nivell ofensiu, ja que té un bon control del temps a l’hora de fer jugar i moure l’equip.

Data de naixement
14/09/2003
Pes
66kg
Alçada
172cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut

Player Dorsal Assignment
Lamine Yamal