18-Pau_Victor-M
Davanter versàtil amb un gran instint golejador i visió de joc. Pot jugar de referència a la davantera o als extrems

El FC Barcelona i el Girona FC van arribar a un acord per tal que el jugador Pau Víctor passés a formar part del Club blaugrana, després de l'any de cessió al Barça Atlètic en què va ser un pilar fonamental. I és que va ser el màxim golejador de la Primera RFEF, en un any en què es va guanyar la confiança del Barça.    

Pau Víctor, nascut a Sant Cugat del Vallès el 26 de novembre de 2001, va donar les seves primeres passes futbolístiques al Junior FC. Després de formar-se des de cadet al CE Sabadell, l’any 2018 s’incorpora al juvenil del Girona. Tan sols dos anys després, el jove davanter debuta oficialment amb l’equip a Segona. I, durant la temporada 2020/21, el jugador de Sant Cugat alterna la presència entre el filial gironí i el primer equip, on va jugar 7 partits.

Després de quatre temporades al Girona FC, la temporada 2022/23 juga cedit al CE Sabadell, en què disputa 36 partits, anota 7 gols i reparteix 6 assistències. És l’any següent, en la temporada 2023/24, quan s’incorpora en forma de cessió al Barça Atlètic.

Perfil tècnic

Davanter amb gran versatilitat en el terç atacant del terreny de joc. Gràcies a la seva visió de joc i al seu olfacte golejador és un jugador resolutiu tant als extrems com a la davantera.

Lloc de naixement
Sant Cugat del Vallès, Spain
Data de naixement
26/11/2001
Pes
77kg
Alçada
184cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut

Player Dorsal Assignment
Lamine Yamal