Cubarsí
Jugador-Pau_Cubarsi_1
Defensa
2 Pau Cubarsí
Plantilla
Jugador-Pau_Cubarsi
Central que destaca pel seu lideratge en l’eix de la defensa, amb molt bona sortida de pilota i contundència en les accions defensives

Nascut el 2007 a Estanyol (Girona), Pau Cubarsí arriba a La Masia, a la categoria Aleví, procedent del Girona l’1 de juliol del 2018.

Des d’aquell moment, el central crema etapes a les diferents categories inferiors del FC Barcelona fins poder fer el seu debut amb el primer equip en un amistós a Dallas a finals del 2023. Un mes després, el 18 de gener del 2024, fa també el seu debut oficial en un partit de la Copa del Rei al camp de l’Unionistas de Salamanca. El central, amb el ‘33’ a l’esquena el dia del seu debut, es converteix en un fix en els onzes de Xavi Hernández durant la segona volta del curs 2023/24, arribant a disputar un total de 24 partits oficials. A nivell de seleccions, participa al Mundial Sub-17 del 2023 i amb 17 anys fa també el seu debut amb la selecció absoluta espanyola. En els Jocs Olímpics de París 2024 va aconseguir la medalla d'or en el torneig de fubtol.

Perfil tècnic

Els seus trets principals són la bona sortida de pilota i la seva contundència en les accions defensives. Amb Carles Puyol com a gran referent, va ser capità de la majoria dels equips del futbol formatiu als quals va jugar.

Lloc de naixement
Bescanó, Spain
Data de naixement
22/01/2007
Pes
75kg
Alçada
184cm

Palmarès

  • Espanya
    Olympic Games
    1
    2024
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut

Player Dorsal Assignment
Lamine Yamal