25-Szczesny-M
Szczęsny, amb una carrera envejable que l'ha portat per l'Arsenal, la Roma i la Juventus, és una porter internacional d'una gran experiència

El FC Barcelona i el jugador Wojciech Szczęsny van arribar a un acord per a la seva incorporació fins el 30 de juny del 2025, després de la lesió de llarga durada de Ter Stegen. 

Així, d'aquesta manera, el porter polonès va tornar a vestir-se de curt després que a l'agost anunciés la seva retirada. Però la trucada del Barça el va fer tornar al futbol, després d'una trajectòria i d'un currículum envejable. Al llarg de la seva carrera, ha defensat les porteries de grans equips del continent com l’Arsenal, la Roma o la Juventus, després de sortir de la seva Varsòvia natal amb 16 anys.

A Londres, l’Arsenal li va obrir les portes de l’elit i, després de foguejar-se amb una cessió al Brentford, va fer-se un lloc amb els gunners durant un lustre, guanyant dues FA Cup i una Community Shield.

De Londres va passar a Roma, on hi va estar dues temporades. Posteriorment va fitxar per la Juventus, que el va elegir com l’hereu de Gianluigi Buffon. A Turín va ser tan important que hi va jugar les últimes set temporades, des del 2017 fins aquest 2024. Va guanyar tres Lligues, tres Copes i dues Supercopes. 

A més, amb la selecció polonesa ha disputat dos Mundials i quatre Eurocopes.

Lloc de naixement
Warszawa, Poland
Data de naixement
18/04/1990
Pes
90kg
Alçada
195cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut

Player Dorsal Assignment
Lamine Yamal