Fitxa-PABLO-TORRE
Mitjapunta amb molta qualitat tècnica, desequilibri, última passada i una gran rematada

Al març del 2022, el Barça va arribar a un acord de traspàs amb el Racing de Santander per incorporar Pablo Torre al filial culer l’estiu del 2022, un cop acabés la temporada amb el club càntabre. 

Va ser llavors quan el mitjapunta va aterrar a Barcelona i es va unir a la dinàmica del primer equip, on va començar a tenir els seus primers minuts durant la pretemporada. Actuacions que van demostrar el seu potencial, després de desenvolupar-lo al planter del Racing i destacar com una de les grans perles de l’equip càntabre. 

De fet, va ser durant la temporada 2020/21 quan Pablo Torre, amb només 17 anys, va debutar amb el primer equip del Racing a l'antiga Segona Divisió B i, amb els mesos, es va convertir en un habitual. La següent temporada, el mitjapunta es va convertir en un dels millors futbolistes de la Primera RFEF i un dels artífex de l'ascens de l'equip càntabre a Segona Divisió, just abans d’arribar a Barcelona. 

Al club culer, tot i formar part del Barça Atlètic va estar en dinàmica de primer equip pràcticament tota la temporada 22/23, sense tenir gaires oportunitats. Ja en el curs 23/24, amb l'objectiu de trobar minuts va anar cedit al Girona on va jugar 29 partits, 5 com a titular. A l'estiu del 2024 torna al Barça i comença la temporada amb el primer equip.

Perfil tècnic

Pablo Torre és un mitjapunta de molta qualitat. El jugador càntabre destaca pel seu desequilibri, la seva visió a l'últim terç del camp, la seva facilitat d'associació amb els companys i la seva gran rematada.

Data de naixement
03/04/2003
Pes
63kg
Alçada
173cm

Palmarès

  • Amb el Barça
    La Liga
    1
    2022/23
  • Amb el Barça
    Spanish Super Cup
    1
    2022/23
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut

Player Dorsal Assignment
Lamine Yamal