L'Olympique de Lió, rival del Barça a la final de la Champions

L'Olympique de Lió, rival del Barça a la final de la Champions

Després de la victòria del Lió al Parc dels Prínceps contra el PSG, el Barça buscarà, a la tercera, ser campió d'Europa contra la seva bèstia negra

A la tercera és la bona? Ho sabrem el pròxim dissabte 25 de maig a Bilbao, on el Barça femení buscarà superar l'Olympique de Lió a la final de la Champions League. Les blaugrana van fer els deures remuntant la seva semifinal a Stamford Bridge, i l'endemà, les franceses han superat les seves compatriotes del PSG en un Parc dels Prínceps amb un gran ambient.

A la casa de les parisenques, les jugadores dirigides per Sonia Bompastor han fet bo el 3-2 aconseguit a l'anada a Lió i també han guanyat, ara 1-2, per a assegurar-se un bitllet per a la final, gràcies als gols de Selma Bacha i de Dumornay.. Així, es reeditarà, per tercera vegada, una final que no porta bon record per als culers. En la de la temporada 2018/19 que es va jugar a Budapest, el Barça que entrenava Lluís Cortés va patir les conseqüències d'estrenar-se en una final europea i va caure 4-1.

Tres temporades més tard, la 2021/22, ja sota les ordres de Jonatan Giráldez i com a campiones d'Europa del curs anterior, van perdre per 3-1 a Torí. Ara, les culers buscaran que a Bilbao es consumi la revenja definitiva i que l'Olympique de Lió deixi de ser considerat la bèstia negra del Barça a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut