PSG-Barça: comença el moment de la veritat

PSG-Barça: comença el moment de la veritat

Els blaugranes visiten París (dj, 20.45h) en l’anada dels quarts

El Barça comença aquest dijous (20.45h, Esport3 i Dazn) l’eliminatòria de quarts de final de la Machineseeker EHF Champions League. Els blaugranes visiten el PSG en el duel d’anada d’un emparellament entre dos dels grans equips de l’handbol europeu. Només un podrà ser a la final a quatre de Colònia.

El PSG va acabar la fase de grups com a tercer classificat del Grup A i ha accedit als quarts de final després de desfer-se de l’Orlen Wisla Plock en la ronda de vuitens.

Els francesos, dirigits per l’espanyol Raúl González, compten amb grans noms, tot i que per sobre de tot destaca el de Nikola Karabatic. L’exblaugrana (2013-15) encara els seus últims mesos com a jugador professional, pel que aquesta eliminatòria podria ser el seu darrer capítol a la Champions.

A més de l’històric lateral, el PSG compta amb estrelles com Prandi, Steins o Syprzak, actual màxim golejador de la competició amb 100 anotacions. La porteria francesa també està molt ben coberta, amb els escandinaus Palicka i Green.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ja té a disposició a Hampus Wanne i compta amb tots els seus efectius, excepte els lesionats de llarga durada Jaime Gallego i Domen Makuc, que acompanyarà l’expedició a París. L’entrenador, doncs, ha citat els 15 jugadors disponibles del primer equip i el jove del filial Petar Cikusa.

El Barça arribarà a París ja com a campió de la Liga Plenitude 2023/24 i sense haver jugat els vuitens de final de la Champions, ja que amb la seva bona actuació a la fase de grups va aconseguir saltar-se una ronda.

El camí cap a Colònia passa per París, però també per Barcelona. I és que l’eliminatòria es decidirà el proper dijous a la capital catalana. El Palau haurà de ser una olla a pressió el 2 de maig a les 20.45h.

L’últim precedent entre el Barça i el PSG data de la passada Final Four, corresponent a la temporada 2022/23. Els blaugranes van superar els parisencs 37-31 en el partit per la tercera posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut